6. června 2011 • 19:09

Už žádná pleška! To je Rooneyho nová hříva

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už žádné vtípky nad jeho zvolna plešatící hlavou. Wayne Rooney se rozhodl přírodě trochu pomoci a nechal si na vyhlášené britské klinice transplantovat vlasy. "Plešatím už v pětadvaceti, tak proč ne," oznamoval kosmetický zákrok v sobotu svým fanouškům na Twitteru.



Hvězdný útočník se podrobil transplantaci ve čtvrtek. "S výsledkem jsem spokojený," pochvaloval si pak chirurgickou intervenci, která trvala celých osm hodin. Na Twitteru pak žertoval, že má na hlavě stále podlitiny, ale v pondělí určitě pošle fotku.

A svůj slib splnil. "Ahoj všichni, tady je moje hlava. Pár měsíců potrvá, než to vyroste, pořád tam mám trochu krve. Ale všechno jde normálně," doprovodil svůj autoportrét.

Rooney, který před týdnem s Manchesterem United prohrál finále Ligy mistrů proti Barceloně, v pondělí odletěl se svou manželkou Coleen a synem Kaiem na dovolenou na Barbados.

Coleen – také na sociální síti – potvrdila, že se její muž podrobil operaci, ale odmítla, že to byl její nápad. "Bylo to jeho rozhodnutí, já jsem ho do ničeho takového netlačila, i když si to leckdo myslí. Jsem ráda, že je spokojený a určitě to bude vypadat skvěle."

Wayne Rooney kráčí kolem radujících se hráčů Barcelony
Wayne Rooney kráčí kolem radujících se hráčů Barcelony

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud