25. srpna 2011 • 17:35

Weiss do Dynama Kyjev nepřestoupí, má prý lepší nabídku

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský fotbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší nakonec z Manchesteru City do Dynama Kyjev nepřestoupí. Podle vyjádření jednadvacetiletého záložníka pro slovenský server denniksport.sk se v ukrajinském celku nedomluvil na podmínkách angažmá.



"Do Dynama Kyjev určitě nejdu, tato možnost padla. Nedohodli jsme se a navíc jsem dostal lepší nabídku z jiného klubu," uvedl Weiss, který v ukrajinském mužstvu už úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku. Dynamo údajně také souhlasilo s přestupní částkou kolem čtyř milionů liber (asi 110 milionů korun).

Bratislavský rodák se v hvězdami nabitém Manchesteru City neprosadil a v minulých letech hostoval v Boltonu a Glasgow Rangers. Podobnou cestu by rád zvolil i v následující sezoně. V dřívějším rozhovoru naznačil, že o něj má zájem anglický Wigan a nejmenovaný španělský klub.

"Nemohu uvést jméno týmu ani destinaci, ale řeknu jen to, že mne chce na hostování. A ještě mohu prozradit, že z fotbalové stránky je to lepší varianta než Dynamo. Z finančního hlediska je to právě naopak, ale já myslím hlavně na svůj fotbalový vývoj," řekl Weiss.

Vladimír Weiss střílí na tréninku Slovenska.
Vladimír Weiss střílí na tréninku Slovenska.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud