31. prosince 2012 • 16:00

Strakovi nadávali fanoušci Sparty. Dostal jsem další facku, říká

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fanoušci Sparty to dali na Silvestra Františku Strakovi sežrat. Jejich někdejší idol u nich skončil ve chvíli, kdy přijal angažmá trénovat konkurenční Slavii. Tuhle zradu mu prostě neodpustili, a když při derby internacionálů nastoupil v rudém dresu Sparty, tak na něj pískali a křičeli „Straka ven!“ Bývalý vynikající obránce bral vše s nadhledem. „Dostal jsem v životě hodně facek a tohle byla další,“ řekl novinářům po zápase.



Na hřišti bylo víc hráčů, kteří si zakopali v obou „S“, terčem fanoušků Sparty byl ale pouze Straka. "Zrada se neodpouští" či "Býval si bohem, teď si volem". Výjimkou nebylo ani používání hesel spojovaných se Strakou jako "Srdíčko" či "Tataráček".

VIDEO: František Straka po derby "S" v Edenu

František Straka si od fanoušků vyslechl svoje
Video se připravuje ...

„Některé reakce můžu chápat, ale vadí mi vulgarity. Jsem rád, že mám ten zápas za sebou,“ poznamenal Straka.

Ten zároveň upozornil, že starou gardu Sparty nehrál poprvé. „Nastoupil jsem třeba zrovna tady v Edenu 26. prosince, takže to nebylo poprvé, co jsem hrál za Spartu," hlásil Straka hloučku novinářů.

"Tady je ale daleko víc sledované a prestižnější. Proto asi i ta reakce fanoušků. Já jsem hlavně rád, že jsem si mohl zahrát a vidět kluky,“ dodal bývalý reprezentační obránce.

Strakovi nevyšel zápas ani po fotbalové stránce. Ještě v prvním poločase si dal vlastní gól a pak jen přihlížel, jak Slavia v pohodě navyšuje svůj náskok na konečných 7:2.

Fanoušci vyjádřili svůj názor na Františka Straku
Fanoušci vyjádřili svůj názor na Františka Straku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud