28. února 2013 • 10:08

CHAT s Leošem Marešem: Ronaldo je jako řízek s kaší. Můžu ho mít každý den!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Slavný moderátor, ale i vášnivý fotbalový fanoušek. Leoš Mareš přeje Realu Madrid a právě na téma úterního i víkendového El Clásika proti Barceloně odpovídal čtenářům iSport.cz



Proč má Leoš Mareš v srdci Real a proč fandí proti Barceloně? A jak vidí sobotní El Clásico? Mareš je ambasadorem fanklubu Realu Madrid při současném oficiálním sčítání fanoušků, které organizuje SportTV. Hlasovat můžete na stránkách www.facebook.com/TelevizeSportTV.

Leoš Mareš

milan, 28. února 2013
Ahoj Leoši, Co tvůj kluk-je na fotbal šikovnej?
Je malej, ale šikovnej. Ale mnohem radši plave. Já už taky plavu respektive letím. Moc všem děkuju za dotazy. Vážím si toho, že jste investovali svůj čas návštěvě dnešního chatu. Těším se na Evropě 2 i s Kubou. Na shledanou!
patrik moravec, 28. února 2013
Ahoj Leosi, chci se zeptat kolik jsi mel zen?
:-)
Allianz...., 28. února 2013
Leoši....sportuješ...? Na naší konferenci Allianz,kterou jsi moderoval minulou sobotu jsem si všiml,že máš celkem udržovanou postavu...prozraď co pro to děláš....Díky za odpověď.
Moc ne. To, že nejsem sud, je asi díky genetice. Strašná nespravedlnost tahle genetika.
Petr22, 28. února 2013
Zdravím Vás, tak kdy budete mít ten facebooku Leoši??? Mohly bychom probírat fotbal a další věci. Prej Vás osilnil Jarda Jágr v tomhle. Mějte se krásně. S pozdravem.
Jágr mě hodně inspiroval, facebook plánuju. Dělám na tom.
Mišanek, 28. února 2013
Co je s Kubou, jaktože už nevysila?
Od zítra zase bude.
P......., 28. února 2013
Dobrý den, Leoši. Bude s Váma nějaká akce v Praze, kde bychom Vás mohly vidět? Jste super moderátor, obdivuji Vás. Zhlediska toho, jak dokážete pracovat a užívat si život. Hodně práce a málo spánku. Je to taková motivace, pro nás. Být čim dál víc úspešnější. Hlavně ať se nám dǎrí a žijem naplno. Máte ještě něco, co byste chtěl dokázat? Jinak na Manchesteru jsem byl, je to pár let zpátky... Absolutní fantazie -:) tak snad si to užijete a jinak se těším, pokuď bude talkshow !!! Mohly by to být úspešný projekt, držim palce. Četl jsem, že se jste se učil intenzivně angličtinu, mohl byste prozradit místo? Doporučení? Mějte se hezky, hodně síly a úspěchů v roce 13. Fotbalu zdar.
Z Manchesteru ještě jedna historka: před zápasem před stadionem byli mezi fanoušky policajti na koních. Takoví ti těžkoodenci, že jim není vidět přes brnění ani do obličeje. A my šli s kamarádem kolem nich a já v návalu radosti z toho, že tam jsem, jsem se u toho koně, který vypadal jako tank, zastavil a pohladil jsem ho po hlavě. V tu chvíli se ta obrněná hora na sedle ke mně naklonila a já čekal, že mě ten policajt napomene nebo rovnou vyhodí. Ale on řekl: Thank You! Koukal jsem jak puk. Chápeš to?
Leoš Kubík, 28. února 2013
Ahoj jmenovče, trochu soukromý dotaz, ale snad odpovíš. Zajímá mě, jestli by sis v dnešní době vyjel do města jen tak třeba ve Felicii :-) Chápu, že to pro někoho může být potupa, ale co u Tebe? Jinak pokračuj dál, svůj úspěch a peníze si naprosto zasloužíš! Málokdo tak tvrdě pracuje..
No, vyjel. Občas jedu ve felicii v taxiku. Co ti mám povídat, je to zážitek.
Redbullak, 28. února 2013
Ahoj Leoši, znáš někoho osobně z Realu Madrid ???
Ne, pořád jsem jenom kluk z Berouna.
Martin Turnov, 28. února 2013
Zdravím Leoši, slysel jsem že máš být někde v březnu v Turnově... Mohl by si dorazit v dresu Realu:) Díky Martin
16. března.
pokerplayer, 28. února 2013
Bakoš sólo?? to běžel Petržela :-)
Já jsem si to myslel... Vidíš, máš pravdu. Nebyl jsem si jistý a ptal jsem se tady Pavla Cejnara a on mi to odkýval. Drnda.
dave1, 28. února 2013
Ahoj Leoší, spíš někdy? Večer akce nebo fotbal, ráno rádio... A gratuluju k Petře, je to fakt krásná ženská.
Jo, spím. Minulý týden v pátek jsem si odpoledne na půl hodiny lehnul. Kdo spí, je nula (to mě teď pořád opakuje kamarád Roman Cibulka z Casy Argentiny). Být s ním na dovolené je dost náročné.
Kryštof, 28. února 2013
Buď pozdraven Leoši, Je Patrik taky takovej odborník jako ty?:-)
Patrik je odborník na jídlo, na fotbal je spíš odPorník.
Fanda, 28. února 2013
Ahoj Leoši ted v neděli budeš v Jihlavě v Xanadu co přesně tam budes dělat?
Budu tam mít show od 23:00, moc se těším.
Jarda, 28. února 2013
Ahoj Leoši, neměl jsem možnost být na spoustě místech světa, ale jedním z nich byla Barcelona. Proto fandím zrovna Barce. Proč ty a Real? Děkuji za odpověď.
Pokud pomineš domov respektive svojí vlastní zemi, tak si myslím, že Barcelona je nejlepší místo pro život na světě. Kdybych si musel vybrat místo na život a nesmělo by to být v Česku, tak by to byla Barcelona. Podnebí, kultura, architektura, moře, holky, jídlo, pecka. Ale Real je Real.
Romča Ryšavý, 28. února 2013
Ahoj Leoši jak se máš já dobře Ranní Show na EVROPĚ 2 je super pozdravuj odemně Patrika Lucku Šilhánovou a Pavla Cejnara Libora Boučka a Martina Hovorku a taky ostatní moderátory na EVROPĚ 2 váš věrný posluchač Real Madrid EL Clásiko a Barcelona jsou super fodbalovy týmy odepiš prosímtě
Budu je pozdravovat, je to moje základní jedenáctka. Střídání nepovoleno. Navíc na střídačce nikdo nesedí.
Lukas, 28. února 2013
Ahoj Leoši, co to je za tým ta Slavia? nikdy jsem o ní nic neslyšel. Špatně jses narodil. ACS
Jsem sui generis.
Jirka, 28. února 2013
Šovinistický nacionalismus??
Šovinismus je víra v nadřazenost vlastního národa a rozněcovaní nenávisti k jiným národům. Katalánci jsou na tohle experti.
milsir, 28. února 2013
Kolik za tyden zhlednes v TV ci osobne fotbalovych zapasu.. a co tomu rika partnerka???
Jeden. Vždycky projde kolem a tak nějak zvláštně si odfrkne.
milsir, 28. února 2013
Muzes udelat poradi nejlepsich tri lig v Evrope?
1. Premier League, 2. Bundesliga, 3. Jihočeská hasičská liga.
David, 28. února 2013
jak vidis odvetu realu na old trafford ..veris v postup realu ?..mej se <) Hala Madrid !!!!
Bojim, bojim.
milsir, 28. února 2013
Muzes zkusit objektivne?? Ronaldo nebo Messi??
Remíza. Je to jako řízek s kaší a steak. Řízek s kaší můžu každý den, ale někdy si dám rád steak.
Viktor, 28. února 2013
Dobry den, myslíte že má Real na vyhru v lize mistrů?
No těším se už sto let.
generál po bitvě, 28. února 2013
Leoši, jak myslíš, že dopadne finále letošního evropského superpoháru mezi Realem Madrid a Viktorkou Plzeň? A zatančí si vůbec bílý balet v pražském Edenu?
Kéž by...
Radim K., 28. února 2013
Dobry pane Leosi.Cim je vam madridsky styl hry blizsi nez ten barcelonsky?dekuji
Baví mě, když někdo přeběhne hřiště za 10 sekund s míčem u nohy. Třicet minut je na mě trošku dlouho.
Tomáš, 28. února 2013
Ahoj leoši. Nejdřív bych ti chtěl vyjádřit podporu, protože si myslím že si jeden z nejlepších moderátorů a hlavně velký profík. Zároveň obdivuju že takovou dobu s patrikem válčíte v ranní show. I když si dokážu představit, že někdy takhle v 5 ráno musíš nadávat jako špaček, jestli to máš vůbec ještě zapotřebí :))) Dokážeš si představit, že bys někdy moderoval i v jiném rádiu nebo je E2 tvoje srdčení záležitost? A ještě jeden dotaz jestli dovolíš: Někde sem četl, že máš stylistu. Opravdu si myslíš, že je to zapotřebí, není prostě lepší chodit v tom v čem se cítíš dobře? Díky za odpověď
Miluju disciplínu, ba ne kecám nenávidím disciplínu, ale je potřeba. A dosti pomáhá. Takže vstávat v 5 ráno mě drží v psychické kondici. Jinak bych zvlčil a zdegeneroval. Evropa 2 je srdcovka, ale není každý Raúl, i když on vlastně taky nakonec přestoupil do Schalke, takže jednou možná místo Evropy 2 budu vysílat na Evropě 04............................Jinak nos si, co chceš. On ti dá jenom nějaké doporučení, zbytek je na tobě. Navíc móda je jen taková hra, která mě teď náhodou baví.
dotaz, 28. února 2013
kolik měsíčně utratíš za peníze?
Přiměřeně.
Martin, 28. února 2013
Dobrý den koho máte radši Christiana Ronalda nebo Lea Messiho ???? Díky Martin
Ronalda.
Bezhaus, 28. února 2013
Kolik máš u sebe ted peněz? :-)
700,-
Svalnatec, 28. února 2013
Jaké bylo tvé první auto?
Peugeot 106 v džínové úpravě, bylo moje úplně první vlastní. Ještě předtím jsem používal tátovu Škodu 105.
Laďas, 28. února 2013
Zdravim Leoši, jak často jezdíš do ciziny na fotbal? A jak seš na tom s angličtinou - hovoříš plynule? A co ostatní jazyky? Měj se suprově a ať se daří..Laďas
Teď moc nejezdím, jinak anglicky mluvím.
Tonda, 28. února 2013
Ahoj Leoši, je super, že máme svého ambasadora a Barcelonu určo v sobotu rozneseme na kopytech !! Kde probíhá to sčítání fanoušku? .. ať naše kluky při sčítání podpořímeeee! díky a Realu zdar! Tonda
Sčítání fanoušků probíhá na facebookových stránkách SportTV.
Martin Janda, 28. února 2013
Ahoj, Leoši, jak často chodíš na Slavii, popřípadě kdy jsi byl v Edenu naposled? :) A při výročí 120 let Slavie v ND jsem měl pocit, že jsi byl velmi dojatý, když byl s Tebou na pódiu Standa Procházkam. Je to tak nebo to byl jen můj pocit, že jsi byl naměkko? Děkuji Ti za odpověď.
Byl jsem naměkko, bylo to emotivní a byl jsem po dlouhé době zase pyšný. Ten pocit jsem si uložil v sobě, protože ho asi nějakou dobu nezažiju.
Jan Jedlička, 28. února 2013
Zdravím.. když jste fanoušek fotbalu, jaký máte názor na fotbalovou Plzeň, popřípadě fandíde jí ? Díky za odpověď;)
Myslím, že nám to vlastně pořádně ani nedochází, co oni už dokázali.
Radim, 28. února 2013
Ahoj Leoši, myslíš že se Cristiano vrátí do Man United a jak vidíš odvetu mezi těmito 2 kluby? Díky za odpověď
No nevim, každopádně jsem Ronalda zažil osobně na Old Trafford. A ten pocit, jak dostane míč do běhu a 70 tisíc lidí si v jeden okamžik najednou stoupne, je mrazivý až paralyzující. Nikde jinde jsem nezažil to, aby si všichni stoupli už jenom při přihrávce do běhu. Mimochodem, pouze na Old Trafford jsem zažil, když vyloučili Poborského v zápase proti Spartě a Karel odcházel po trávníku do tunelu, tak si celý stadion stoupnul a zatleskal mu, protože si pamatovali, že za ně hrál. Neskutečný. Kdyby mu zatleskali na začátku, tak to ještě pochopím, ale to, že mu zatleskali poté, co zprasil jejich hráče a byl vyloučený, tomu doteď nerozumím.
Děda , 28. února 2013
koho máš z Realu nejradši?
CR7
Jan Kanoutek, 28. února 2013
Ahoj Leosi, nemas moznost nejakeho kontaktu na sehnani listku? Bojim se to kupovat pres ruzne sportovni servery. Rad bych vyrazil, protoze se bojim, ze to muze byt posledni zapas dvou nejlepsich fotbalistu proti sobe v techto tymech. Diky a mej se fajn
Já mám se servery dobré zkušenosti. Vždycky, když jsem něco koupil, tak to klaplo. Teď třeba lístek na Ligu mistrů stál 190 eur a oni ho nabízeli za 310 eur.
BezednejFrank, 28. února 2013
Dobrý den, zaprve jsem Vam chtel sklonit poklonu za Vasi praci, protoze pracujete na 110% a vse si maximalne zaslozite. Mrzi me jen jedna vec, ze fandite Slavii :-) Ja jako verny spartan se mi to spatne nese. Ted k otazce. Kdyby vedeni Slavie chtelo na hostovani ze Sparty Kweukeho, kdyby na Vas zalezelo doporucil byste tento prestup? Diky
Táta i děda byli slávisté, brali mě na fotbal a s láskou mně vše vysvětlovali. To se prostě dědí.
Fousek, 28. února 2013
Tak co Leoši, dáme jim zas v sobotu na pr*el?:)
Dvakrát po sobě to bude dost těžké. Hlavně ať to není 0:0.
Tomáš Mikloš, 28. února 2013
Dobrý deň prajem. Chcel by som Vám vyjadriť obdiv pri príležitosti 120. výročia vzniku Slavie kde ste pripravili veľkolepý program s mnohými ikonami klubu, kdežto u nás na východe v Košiciach pri 100. výročí vznikla len knižná publikácia. Už sa teším na utorňajší megašláger proti Realu, kedže som verným fanúšikom Man. United od detstva. Nech sa darí celkovo s pozdravom fanúšik celkovo športu,ale hlavne anglického futbalu.
Bylo to důstojné, byl jsem rád, že u toho můžu být. A Christian Karembeu se se mnou chtěl vyfotit :)
Pavel Šenkyřík, 28. února 2013
Ahoj Leoši chtěl bych se zeptat kdo je tvůj nejoblíbenější hráč Realu Madrid a proč ? Děkuji
CR7.
Michael Stibora, 28. února 2013
Jaký názor máte na Joseho Mourinha?Jaký hráč realu je váš nejoblíbenější?
Tihle lidi zvyšují povědomí lidí nefanoušků o fotbale jako takovém. Je dobrej, bohatej, úspěšnej, samolibej a nafoukanej. Přesně tenhle mix mám rád. Je to zvráceně sexy.
Jenda, 28. února 2013
Jako velký fanoušek Realu se chci zeptat jestli si na vlastní oči navštívil EL Clásico a jaký to byl zážitek?
Byl jsem jenom jednou, a to na Santiago Bernabeu. Vloni při semifinále Ligy mistrů. Bohužel transparent Hasta a final se nesplnil. Real prohrál.
Filipi501, 28. února 2013
Čau Leoši chci se zeptat jak by si sestavil stoperskou dvojci? a co říkaš na mladíčka Varaneho?? diky ať se daří !
Je to solidní stoper, má před sebou velkou budoucnost: Ramos - Varane.
Messi, 28. února 2013
Sledujete české týmy v EL a pokud ano kam to podle vás dotáhne Viktorka?
Letos se finále Superpoháru hraje v Edenu, kdo to nechápe, tak ještě jednou: vítěz Ligy mistrů se letos utká s vítězem Evropské ligy v jedinečném zápase v Praze. Chápete to? To je nejvíc. Bylo by moc hezký jít na zápas Plzně. Hlavně ať to není s Malagou. Plzeň - Malaga to zní jak vlakový spoj.
Tom, 28. února 2013
Nebyl jste náhodou v Praze na Barce proti Plzni.:-)
Byl, byl to zážitek. Kdyby Bakoš dal to sólo, mohl tam teď hrát. Ale to je ten "kdybyfotbal". To je stejný jako "kdybygolf", mimochodem je neskutečný, jak vteřina může změnit celý tvůj život a kariéru.
Petra Kotrbova , 28. února 2013
Dobra den Leosi, jsem take fanynkou Realu.Litate na jejich zapasy casto?
Teď jsem byl na zápase s Manchesterem United. A na živo je to NEEEEESKUTEČNÝÝÝÝÝÝÝÝ
rosta, 28. února 2013
Leosi, kdo ze Slavie to dotahne az do Realu? A odpustil bys mu prestup do Barcy? :-)
Strašák!
Lucie, 28. února 2013
Zdar Leoši, znáte osobně kapitána fotbalové reprezentace Tomáš Rosického? Každý o něm mluví, že je to frajírek namyšlenej, ale já mám za to, že spíše nechce být středem pozornosti, spíše se mi jeví jako stydlivej, introvert.
Párkrát jsme se potkali, ale vlastně si nepamatuji ani jedinou větu, kterou bychom spolu prohodili. Frajírek to není. Spíš je takový soustředěný :-)
Martin, 28. února 2013
Ahoj Leoši, sdílí vaši radost pro fotbal i přítelkyně Petra?
Moc ne. Ona je spíš hokejka. Já se jí ale nedivím, taky mám rád Martina Ručinského :-)
Anton Fleisch, 28. února 2013
Dobrý den Leoši, chtěl bych se vás zeptat na kolika zápasech v zahraničí jste byl a jaký vám nejvíce utkvěl v paměti? A jaký ze zahraničních stadionů se vám líbí nejvíce? Předem děkuji za odpověď.
Nejkrásnější zápas byl na můj svátek 19. června 2004 na stadion v Aveiru v Portugalsku na ME 2004 Česko - Holandsko 3:2. A fenomenální obrat našeho týmu. Dalo by se říct, že český fotbal tehdy byl o tom, že jedenáct hráčů hraje 90 minut, co jim síly stačily. A nakonec přijde Šmicer a dá rozhodující gól.
Dlouhán, 28. února 2013
Jsem fanda Barcelony ale jen me zajima jestli myslis ze Ronaldo prekona pocet golu Raula a jedtli ho to v Realu neomrzi a nepujde do jine ligy.. A jestli sledujes i jine sporty??
Absolutně nechápu tu jeho produktivitu. Neskutečný. Nemožný. Limitless. On a Messi překonají asi úplně všechno. Užívejme si to, že jsme součástí této epochy fotbalu, ve které tihle dva excelují.
slavista, 28. února 2013
Ahoj Leoši, ví se o tobě že jsi fanouškem Slavie, jak často zavítáš na Slavii do Edenu osobně? :) a co říkáš na současný výsledky a pozici trenéra Rady? Myslíš trenér, který nikde ve své trenérské kariéře nezaznamenal větší úspěch a navíc vyznává defenzivní fotbalový styl, má Slavii co dát?
Myslím, že pozice trenéra je obecně ve fotbale přeceňovaná. Na Slavii chodím od té doby, co mě tam začal brát táta jako malého kluka. A proto ji mám v srdci. To se nedá zrušit.
Miro, 28. února 2013
I přesto, že jsi fanoušek Realu, uctíváš Lea Messiho a jeho spoluhráče z Barcelony nebo patříš mezi až takové patriotské fanoušky Bílého baletu, že jejich hráči jsou ti nej a nikdo jiný nemůže být lepší? Díky za případnou odpověď
Jo jasně, respekt všem.
ředitel televize, 28. února 2013
Leoši, když bych ti dal vybrat mezi moderováním studia Ligy mistrů a Superstar zpívánek (za stejné peníze). Co by sis vybral?
Mě baví moderovat cokoliv. Ale na studio Ligy mistrů bych si netroufl. Zas tak moc tomu nerozumím.
starej Klapzuba, 28. února 2013
Leoši, jaké studio LM tě baví víc...ČT nebo COOL Bouček?
Prima Cool je fakt Cool. Studio je perfektní. České televizi by měl už někdo vysvětlit, že bluescreen virtuálního studia byl moderní před 15 lety. Chápu, že tenkrát technologie stála hodně peněz, ale je na čase podívat se na to, jak to dělají třeba v Británii. A tím směrem jde Prima Cool. A ještě jedna věc: může někdo poradit moderátorům ČT, jak se na vysílání obléknout? Ota to asi nebude, ale to, co tam nosí za modely, je ostuda.
Mirek Štůrala, 28. února 2013
Ahoj Leoši, jak dlouho už vlastně působíš na Evropě 2??? Mira
15 let ranní show a předtím ještě dva roky po nocích a odpolednech.
Jirka K., 28. února 2013
Dobrý den, zajímalo by mě jaký je Váš nejoblíbenější tým z Gambrinus ligy a jaký je váš oblíbený hráč z Čech a jaký ze zahraničí?
Slavia.
Kacka, 28. února 2013
aojky Leo, strasne se mi libi ten Tvuj uces. Co pouzivas za gel nebo pastu na vlasy?? K*
Já vlastně nevím, je to nějaký tuhý a je v placatý krabičce.
Lebron, 28. února 2013
ahoj Leoši, proč fandíš zrovna Realu ? Co na něm máš nejraději ? Jaké jsou tvoje další oblíbené týmy v Evropě a nejoblíbenější v ČR ? A co tvůj Aventador jak slouží ? :) Nádherné auto ale ty si to zasloužíš. Jseš můj nejoblíbenější moderátor a vždycky tě rád slyším v rádiu. Ať se daří, ahoj
Vždycky jsem je měl rád. Hráli tam moji oblíbení hráči. Beckham, Zidane atd. Navíc mám rád bílý dresy. A nemám rád šovinistický nacionalismus, který třeba v Katalánsku snad fasují už v mateřské školce.
Mirek, 28. února 2013
Ahoj Leoši, mohl by jsi mi tady vypsat svoji nejlepší jedenáctku české ligy?
Vaclík - Rajtoral, Švejdík, Čišovský, Limberský - Pospíšil, Vácha, Horváth, Darida - Lafata, Tecl (BA-koš,roš)
Jarok, 28. února 2013
Zduř, taky si myslíš o Barceloně, že je to jen banda namyšlenejch simulantů? A ten jejich antifotbal, pomalý, děs...
Simulanti jsou všichni. U nich je to jenom víc vidět.
Eva , 28. února 2013
Kdyby jste proti sobe mohl postavit jakekoli dva tymy, jaky by byl vas vysneny fotbalovy zapas?
Manchester United - Real Madrid. Už v úterý se sen stane skutečností. Budu tam!
petr1, 28. února 2013
Dobrý den! Co říkáte na to, že Real od léta povede Benítez? :)
Nevím o tom, doufám, že ne. Je divnej.
Lukas, 28. února 2013
Videl jsem te nedavno na Letny. Fandis Sparte? :)
Mám rád fotbal jako takový, Spartě nefandím, ale respektuji soupeře.
Hanka, 28. února 2013
Ahoj Leoši co říkáš na Plzeň v Evropský lize? :) kam si myslíš že až můžou dojít? Měj se hezky Ahoj :)
Jsem úplně nadšený. Je to neskutečný. Škoda loni toho Schalke 04, měli na ně, kdyby nehráli v prodloužení o devíti, tak je udělali.
Hrajes, 28. února 2013
Hrajes fotbal? Jestli jo, jak moc dobre a na jakym postu?
Dobrý den, fotbal jsem hrál dvakrát v životě na trávníku. A desetkrát v hale. Ale na tribuně jsem ho sledoval milionkrát. Jinak na hřišti jsem typický koncový hráč. U mě končí každá akce.

Boj o fanoušky vypukl! Mareš a Kohák brali útokem pražské sochy a oblékali je do dresů.
Boj o fanoušky vypukl! Mareš a Kohák brali útokem pražské sochy a oblékali je do dresů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud