22. června 2013 • 23:37

VIDEO: Nádhera! Balotelli předvedl parádní patičku, Neymar gólový přímák

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z trávníku odcházeli jako vítězové Brazilci, kteří porazili Itálii 4:2. Minisouboj mezi největšími hvězdami při zápase fotbalových velmocí skončil na Poháru FIFA ale vyrovnaně. Neymar vstřelil druhý gól vítězů z přímého kopu, Mario Balotelli zase chvíli předtím na úvodní italskou trefu přihrál parádní patičkou.



Neymarova paráda

55. minuta

Je Neymar jen nafouknutá bublina? Podle výkonů vychvalovaného Brazilce na Poháru FIFA to zatím tak vůbec nevypadá. Mezi střelce se zapsal také tentokrát. Hráč, který od příští sezony posílí Barcelonu, se trefil v každém ze tří zápasů „Kanárků“ v základní skupině.

Proti Itálii si Neymar krátce po italském vyrovnání nejdřív zařídil solidní střeleckou pozici. Vykoledoval si faul těsně na hranici pokutového území a pak se ujal také přímého kopu. S krátkým rozběhem obstřelil italskou zeď tak šikovně, že se brankář Gianluigi Buffon za prudkou střelou jen ohlédl, ačkoliv balon neletěl daleko od místa, kde italský kapitán stál přichystaný zasáhnout.


Balotelliho paráda

51. minuta

Zatímco při červnovém kvalifikačním utkání v Praze ukázal po vyloučení nevyzpytatelnou část své fotbalové nátury, na Poháru FIFA se Mariu Balotellimu daří mnohem víc. Trefil se už při výhře nad Japonskem 4:3 a nyní předvedl kanonýr AC Milán další skvost, za nějž mu museli fanoušci zatleskat.

Tomu se říká bleskurychlý brejk. Míč se po výkopu brankáře Gianluigi Buffona dostal k jednomu z italských hráčů, který ho posunul k Balotellimu. Jeho efektní patička pomohla zcela vyšachovat brazilskou obranu. Zakončující Emanuel Giaccherini už běžel sám proti brankáři Juliu Cesarovi - Itálie vyrovnala na 1:1.


MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 6. • 21:00
Itálie
Itálie
2:4
ONLINE
22. června
21:00
Brazílie
Brazílie
Góly

Domácí: 51. Giaccherini, 70. Chiellini

Hosté: 45+1. Dante, 55. Neymar, 66. Fred, 89. Fred

Sestavy

Domácí: Buffon – Abate (30. Maggio), Bonucci, Chiellini, De Sciglio – Candreva, Aquilani, Diamanti (72. El Shaarawy), Montolivo (25. Giaccherini), Marchisio – Balotelli

Hosté: Júlio César – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz (33. Dante), Marcelo – Hulk, Hernanes, Neymar (69. Bernard), Luiz Gustavo, Oscar – Fred (76. Fernando)

Karty

Domácí: Marchisio

Hosté: David Luiz, Neymar, Luiz Gustavo

Rozhodčí

Irmatov – Rasulov, Kochkarov

Stadion

Brazilská radost! Kanárci vyhráli na Poháru FIFA nad Itálií 4:2 a základní skupinou prolétli bez ztráty bodu.
Brazilská radost! Kanárci vyhráli na Poháru FIFA nad Itálií 4:2 a základní skupinou prolétli bez ztráty bodu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud