13. ledna 2014 • 18:33

Zlatý míč ONLINE: Sledovali jsme průběh fotbalového galavečera

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo překonal Francka Ribéryho i Lionela Messiho. V Curychu se v pondělí večer rozhodlo o držiteli Zlatého míče FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku 2013. Dění před i během slavnostního ceremoniálu jsme sledovali v podrobné online reportáži.



20:01 HOTOVO! Majitelem Zlatého míče je CRISTIANO RONALDO! Více zde »

19:58 Ještě před odtajněním majitele Zlatého míče pro rok 2013 došlo k vyhlášení nejlepší fotbalistky. Tou se stala Nadine Angererová, brankářka a kapitánka Německa.

19:52 Zlatý míč za svou báječnou kariéru dostává Pelé. Hráč, který ho za svoji kariéru nikdy nezískal. Jedna z mála cen, kterou asi nejlepší fotbalista všech dob nikdy nevyhrál, protože nebyl Evropan. A právě těm byla v jeho časech cena výhradně určena.

Lionel Messi na předávání Zlatého míče s přítelkyní Antonellou RoccuzzoFoto EPA

19:38 Cenu Ference Puskáse pro nejhezčí gól roku 2013 získal Zlatan Ibrahimovic. Více zde »

VIDEO | Tato trefa hvězdného Zlatana se stala nejhezčím gólem roku

19:33 Cenu Fair Play FIFA získává Fotbalová asociace Afghánistánu.

Hvězdný pár. Cristiana Ronalda na slavnostním vyhlášení ankety Zlatý míč doprovázela i partnerka Irina ShaykováFoto EPA

19:12 Z trojice nominovaných Alex Ferguson (Manchester United), Jupp Heynckes (Bayern Mnichov), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) se nejlepším trenérem roku 2013 stal Jupp Heynckes. Více zde »

19:00 Cenu prezidenta FIFA Seppa Blattera získal Jacques Rogge, bývalý dlouholetý předseda Mezinárodního olympijského výboru. 

18:48 Nejlepší jedenáctka FIFA: Neuer (Bayern) - Lahm (Bayern), Ramos (Real), Thiago Silva (PSG), Dani Alves (Barcelona) - Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Ribéry (Bayern) - Messi (Barcelona), Ronaldo (Real), Ibrahimovic (PSG).

18:42 Jako první cena večera se vyhlašuje nejlepší jedenáctka loňského roku podle FIFpro. Večerem provází pohledná brazilská herečka a moderátorka Fernanda Lima. 

18:32 Slavnostní ceremoniál  v Curychu začíná! Podrobný ONLINE sledujte ZDE »

Cristiano Ronaldo se svým malým synkem, také Cristianem. Táta právě vyhrál Zlatý míč!
Cristiano Ronaldo se svým malým synkem, také Cristianem. Táta právě vyhrál Zlatý míč!

January 13, 2014

17:56 Na tohle se těšte! Lionel Messi přijde na vyhlášení v tomhle červeném obleku

Foto 

17:42 Cristiano Ronaldo, největší favorit na zisk prestižní trofeje, na tiskové konferenci před samotným ceremonálem prohlásil, že spory s prezidentem FIFA Seppem Blatterem jsou pryč. "Už je to za mnou. Mluvili jsme spolu po telefonu a všechno si vyjasnili," prohlásil hvězdný Portugalec. Blatter totiž na diskuzi s britskými studenty přirovnal Ronalda ke generálovi a ještě prohlásil, že za kadeřníka utrácí víc než Lionel Messi, jeho úhlavní fotbalový konkurent.

16:57 V Curychu už probíhají tiskové konference před slavnostním vyhlášením Zlatého míče. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, a Franck Ribéry v dobré náladě odpovídají novinářům, než se převlečou do obleků a poslechnou si, kdo z nich se stane nejlepším fotbalistou planety za rok 2013.

Franck Ribéry, jeden z trojice nominovaných na vítězství v anketě Zlatý míčFoto EPA

15:44 Do Curychu už dorazil největší favorit letošního ročníku ankety Zlatý míč FIFA Cristiano Ronaldo. Společnost mu dělal spoluhráč Sergio Ramos a prezident Realu Madrid Florentino Perez.

14:50 Další signál, že by se Cristiano Ronaldo mohl dnes večer dočkat. Podle informací německého listu Bild převezme Zlatý míč dnes večer právě portugalský reprezentant.

13:20 Z České republiky hlasovali ve Zlatém míči FIFA bývalý reprezentační trenér Michal Bílek a kapitán národního týmu Tomáš Rosický. A jak volili? Největšího favorita na prvenství Cristiana Ronalda shodně napsali až na třetí místo.

Jak hlasoval Michal Bílek?
Nejlepší hráč: 1. Ribéry, 2. Messi, 3. Ronaldo
Nejlepší trenér: 1. Heynckes, 2. Klopp, 3. Ferguson

Jak hlasoval Tomáš Rosický?
Nejlepší hráč: 1. Ribéry, 2. Messi, 3. Ronaldo
Nejlepší trenér: 1. Heynckes, 2. Ferguson, 3. Klopp

Kromě nich odevzdal svůj hlasovací lístek také redaktor deníku Sport Stanislav Hrabě. Jeho pořadí zveřejníme po večerním ceremoniálu.

12:47 Jak se Barcelona pochlubila na Twitteru, z katalánského klubu  vyrazila na slavnostní ceremoniál čtyřčlenná delegace: Dani Alves, Xavi, Lionel Messi a Neymar.

12:00 Jak vidí šance jednotlivých kandidátů sázkové kanceláře? Celkem jednoznačně. Den před vyhlášením šlo sázet na vítězství Cristiana Ronalda  jen v kurzu 1,02:1.

10:30 Zlatým míčem žije od rána i sociální síť Twitter. Statistici z Castrolu upozorňují, že Ronaldo nastřílel za rok 2013 více gólů než Ribéry a Messi dohromady. Fanoušci Argentince zase vzpomínají, že Messi se účastní vyhlášení už od roku 2007 a pokaždé byl do třetího místa.

9:20 Slavnostní ceremoniál v Curychu už se pomalu blíží a po internetu koluje obrázek zasedacího pořádku. Rivalové ze španělské ligy Messi a Ronaldo podle něho zasednou skoro vedle sebe, bude je dělit jen jedno místo. Jako "nárazník" mezi nimi by měl fungovat Titus Bramble.

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Na slavnostním předávání Zlatého míče je bude od sebe dělit jen jedno sedadlo Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Na slavnostním předávání Zlatého míče je bude od sebe dělit jen jedno sedadloFoto Facebook.com

7:00 Nový kouč české fotbalové reprezentace Pavel Vrba by dal Zlatý míč Ribérymu, který má podle něho největší zásluhu na triumfu Bayernu v Lize mistrů, bundeslize i německém poháru.

Za největšího favorita Zlatého míče je považován Portugalec Ronaldo, kterému přejí první trofej od roku 2008 i fanoušci.

Dlouho byl ale za největšího aspiranta na nejlepšího fotbalistu roku brán Franck Ribéry z Bayernu Mnichov. Lionel Messi by mohl získat svůj pátý Zlatý míč, ale letos se mu příliš šancí nedává.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud