3. prosince 2014 • 11:55

Pokud vyhraje Zlatý míč Ronaldo, bude to nuda, řekl Müller

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý z trojice uchazečů o Zlatý míč má své stoupence a odpůrce. Nominace kanonýrů Cristiana Ronalda z Realu Madrid, Lionela Messiho z Barcelony a brankáře Manuela Neuera z Bayernu Mnichov provokuje fotbalové osobnosti, aby některou z nich podpořily. Kdo co řekl?



„Pokud vyhraje Cristiano Ronaldo , bude to nuda,“ prohlásil Thomas Müller, ofenzivní eso z Bayernu Mnichov. Sám si mohl také kvůli dobré sezoně a titulu mistra světa dělat jisté ambice, ale mezi nejlepší tři se nakonec nedostal. „Manuel Neuer je v nominaci proto, že se stal mistrem světa a i jinak byl brilantní,“ prohlásil Müller na adresu svého klubového spoluhráče.

Německý brankář má podporu nejen ze své země a klubu. „Podporuji Neuera, protože v zásadě nejsem ani pro Messiho ani pro Cristiana Ronalda,“ uvedl francouzský hráč Atlétika Madrid Antoine Griezmann. „Neuer je skvělý brankář a teď také mistr světa. Ale všichni tři si zaslouží Zlatý míč,“ doplnil.

Brazilec Ronaldinho zase vyjádřil svůj obdiv k Lionelu Messimu. „Cristiano Ronaldo je komplexní hráč, ale Messi je lepší, protože je magický,“ rozplýval se skvělý brazilský technik.

Diplomatický zůstal Nizozemec Arjen Robben . „Všichni tři si to zaslouží, jsou to fantastičtí hráči. Ale vše se ukáže, až po volbě, nemohu s tím nic dělat,“ řekl Robben, který se zaskvěl na mistrovství světa a také v Bayernu válí, podle magazínu Kicker je suverénně nejlépe hodnoceným hráčem bundesligy na podzim. „Měl jsem skvělý rok a udělal jsem všechno, co jsem mohl. Ale je tu spousta vynikajících hráčů, kteří ukazují opravdu skvělé věci,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud