21. ledna 2015 • 15:48

Sparta remizovala se Žilinou. Podívejte se na Dočkalovu dělovku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty po svém návratu ze soustředění na Kanárských ostrovech odehráli na Strahově čtvrtý přípravný zápas. Duel se slovenskou Žilinou skončil nerozhodně 1:1, jedinou branku letenského týmu vstřelil Bořek Dočkal, ale těsně před pauzou vyrovnal Jaroslav Mihálik. Utkání jsme sledovali ONLINE.



ONLINE: utkání Sparta - Žilina jsme sledovali ZDE »

MATCH OVERVIEW LEGACY

"Absolvovali jsme kvalitní přípravné utkání proti velice dobře organizovanému a kvalitnímu soupeři," řekl po zápase novinářům trenér Sparty Vítězslav Lavička.

Jeho tým v úvodu lídra slovenské ligy přehrával a měl víc šancí. Jednu z nich neproměnil při své premiéře albánský záložník Shala. Zimní posila Letenských se ale dvě minuty před pauzou podílela na úvodní brance, kterou zařídil umístěnou ranou Dočkal.

Dočkalova dělovka! Takhle šla Sparta do vedení se Žilinou
Video se připravuje ...

"Myslím, že Shala nezklamal a počínal si velmi aktivně. Nejenom v hloubce pole, kde se často zapojoval do kombinace, a v přípravné části. Chceme, aby byl platný i ve finální fázi hry svou chytrou přihrávkou a zakončením. Dneska se tam dostal několikrát, ale bohužel své šance neproměnil," zhodnotil Lavička výkon bývalého hráče norského Odds BK.

Sparťané, za které poprvé od listopadové operace kolena nastoupil i středopolař Vácha, ale náskok neudrželi a těsně před koncem úvodního poločasu inkasovali. Po smolném doteku Dočkala se snadno prosadil Mihálik.

Druhý poločas už byl vyrovnanější. Ve slibných pozicích si před brankou Žiliny neporadil aktivní Krejčí, naopak Spartu několikrát podržel gólman Štěch.

Přípravné fotbalové utkání:

Sparta Praha - Žilina 1:1 (1:1)

Branky: 43. Dočkal - 45.+1 Mihálik.

Sestava Sparty: Štěch - Kadeřábek, Holek, J. Brabec (46. Kováč), Costa (46. Podaný) - Matějovský (61. Vacek), Vácha (46. Mareček), Shala (68. Picault) - Dočkal, L. Krejčí - Lafata (73. Schick). Trenér: Lavička.

Fabrice Picault s trenérem Sparty Vítězslavem Lavičkou
Fabrice Picault s trenérem Sparty Vítězslavem Lavičkou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud