20. října 2017 • 11:39

Přenos ze zápasu I. B třídy. V Řepištích možná nastoupí známá jména

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to bitva „o šest bodů“. Souboj sousedů z tabulky, kteří balancují nad jejím dnem. Řepiště nehodlají připustit domácí bodovou ztrátu, Doubrava spoléhá na podporu fanoušků, kteří se z Karvinska na Frýdecko-Místecko chystají za svým týmem vyrazit. To vše kvůli sobotnímu zápasu 12. kola moravskoslezské I. B třídy, součásti projektu Můj fotbal živě. Česká televize, FAČR a Fortuna připravují další přímý televizní přenos z vesnické kopané. V rámci projektu už sedmý.



Čeká se velký zájem fanoušků. Jakkoliv to bývá naopak a televizní přenos fanoušky obvykle odláká. Fanoušci Řepišť a Doubravy chtějí být u toho. Televizní přenos! Drtivá většina hráčů, kteří do zápasu nastoupí, něco takového nikdy nezažila. I když výjimky se možná najdou…

„Pro Řepiště je to velká událost. Jsem moc rád, že si Česká televize vybrala zrovna nás. A vůbec, že takový projekt někdo vymyslel,“ libuje si Jaroslav Jeřábek, předseda TJ Řepiště. „V televizi je často k vidění fotbal horních deseti tisíc. Ale fotbal, to je hlavně masový sport, o který se stará spousta dobrovolníků, kteří nejsou vidět, ale bez kterých by fotbal nebyl. Je dobře, že je televize lidem ukáže,“ říká Jeřábek.

Můj fotbal živě: Nádherný fotbal ve Vroutku s několika obraty a Jardou Kuželem
Video se připravuje ...

Má před zítřkem napilno. Areál je třeba připravit na masivní nápor fanoušků. Za normálních okolností by jich přišlo sto, možná sto padesát. „Teď tipuju, že jich bude možná i čtyři sta,“ říká Jeřábek. Přímý přenos z Řepišť, to je událost. Zápas budou navíc sledovat ostravské legendy Luděk Mikloško nebo Marek Jankulovski. Šušká se, že se na hřišti aspoň na chvíli objeví bývalý ostravský stoper Ivo Staš. Možná i Benjamin Vomáčka, který ještě nedávno kopal za Baník.

„Řepiště se v roce 2012 staly moravskoslezskou obcí roku, tohle je pro nás další pocta,“ říká Jeřábek. Neví přesně, v jakém složení jeho tým proti Doubravě nastoupí. Ještě dřív, než vešlo ve známost, že zápas bude vysílat Česká televize, se někteří domácí fotbalisté přihlásili do volebních komisí. A místo fotbalu teď budou muset sčítat hlasy. „Chápu to, každá koruna je dnes dobrá. Sám jsem teď ale zvědavý, jak tu sestavu dáme dohromady,“ uzavírá řepišťský předseda.

Na zápas si vsaďte u Fortuny ZDE>>>

 TJ Řepiště - Baník OKD Doubrava
12. kolo moravskoslezské I. B třídy, skupina C
Start akce: SOBOTA 9.30
Výkop: 12.00 živě
Rozhodčí: V. Matějek
Předpokládané sestavy:
ŘEPIŠTĚ: Sotorník – Plavý, Honěk, Plonka, Kusák – Volf, Hrdý, Ščigel, Bubík – Fehervári, Sedlář.
DOUBRAVA: Křistek – Olah, Kučera, Antal, Široký – Nečas, Hrčkulák, Entner, Bambuch – Kuzník, Hogh.

Vroutek - Ervěnice-Jirkov 5:6. Televizní duel z I. A třídy nadchl bláznivými obraty
Video se připravuje ...

Drama jako řemen, 11 gólů i Jarda Kužel za pípou. I. A třída v přímém přenosu!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud