20. listopadu 2017 • 14:55

Adebayor o Rosickém: Pozdravili jste ho a zranil se na dva a půl měsíce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista istanbulského Basaksehiru Emmanuel Adebayor si rýpl do bývalého spoluhráče z Arsenalu Tomáše Rosického. Sedmatřicetiletý záložník Sparty se podle tožského fotbalisty zranil i po běžném pozdravu.



Podle Adebayora zaostával Arsenal za svými tehdejšími rivaly v Premier League po fyzické stránce "Byl jsem nejsilnější hráč v týmu, i když jsem vážil jen 73 kilogramů. Chelsea měla v záloze Essiena a Ballacka, my Rosického ," řekl v rozhovoru pro francouzský magazín So Foot.

Třiatřicetiletého útočníka, který v londýnském celku působil v letech 2006 až 2009 a nezískal s ním žádnou trofej, vždy zarážela Rosického náchylnost ke zraněním. "Stačilo se ho pouze zeptat 'jak se máš' a hned byl dva a půl měsíce zraněný," doplnil Adebayor k bývalému kapitánovi české reprezentace.

Podle názoru nejlepšího fotbalisty Afriky za rok 2008 byl problémem tehdejšího Arsenalu také příliš mladý a nezkušený kádr. "Malé zápasy může rozhodnout talent, ale s dětmi na stadionu Manchesteru United nevyhrajete," prohlásil Adebayor, jehož angažování před sezonou zvažovala i Slavia.

Tomáš Rosický zůstal po pádu ležet přímo v brance
Tomáš Rosický zůstal po pádu ležet přímo v brance

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud