2. ledna 2018 • 04:57

V roce 2018 k mání zadarmo: Sánchez, zeď Juventusu i stařík Zlatan

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Jaké fotbalové hvězdy mohou kluby v lednu podepsat zadarmo?Jaké fotbalové hvězdy mohou kluby v lednu podepsat zadarmo?FOTO: koláž iSport.cz

    Nejpozději v létě jim skončí smlouva a budou k mání zadarmo. Na přestupu se však s velkými fotbalovými hvězdami mohou kluby dohodnout už během lednového přestupového termínu. Ve hře jsou například opora Arsenalu Alexis Sánchez, či obránce Juventusu Giorgio Chiellini. Podívejte se na TOP 5 hráčů, o které se strhne zájem.

  • Alexis Sánchez

    NEJ góly Premier League: na Iwobiho trefě je nejlepší Sánchezova asistence
    Video se připravuje ...

    Záložník, Arsenal, 29 let

    Reprezentant Chile kroutí v Arsenalu už čtvrtou sezonu, ale na výrazný úspěch na domácí scéně či v Evropě, stále čeká. Není proto divu, že se spekuluje o tom, že smlouvu s londýnským klubem v zimě nepodepíše a domluví se na novém angažmá. Mluví se o Manchesteru City, který by jej možná i vykoupil za peníze ještě v lednu. Pokud počká do léta, bude mít 29letého křídelníka zadarmo. "Poradíme se v klubu, jestli předložíme nabídku, ale mám takový dojem, že Alexis zůstane v Arsenalu," prohlásil trenér Pep Guardiola.

  • Zlatan Ibrahimovic

    Zlatan Ibrahimovic hledá cestu k brance soupeřeFoto Reuters

    Útočník, Manchester United, 36 let

    Po zranění kolene to není ono. Navíc si José Mourinho poručil do kádru United přivést za balík peněz kanonýra Evertonu Romelu Lukaka. Ačkoliv se je v klubu snaž stavět i společně, zatím to nefunguje. Objevují se hlasy, že prodloužení kontraktu bývalé hvězdy AC Milán, Barcelony či PSG bylo zbytečné. Příští rok mu bude už 37.

  • Mesut Özil

    SESTŘIH Premier League: Everton - Arsenal 2:5. Dominance hostí, Čech v závěru chyboval
    Video se připravuje ...

    Záložník, Arsenal, 29 let

    Podobný případ jako Sánchez. Ani německý středopolař nebyl s Arsenalem po dobu jeho prozatímního působení úspěšný. Navíc obří investice do jeho příchodu z Realu se neodrazila ani na jeho výkonech. Jeho forma často trpí výkyvy. Zájem o něho bude. Mluví se o Barceloně, ale především o United, kde by ho chtěl k sobě José Mourinho.

  • Giorgio Chiellini

    Zklamaný obránce italského Juventusu Giorgio ChielliniFoto Reuters

    Obránce, Juventus, 33 let

    Zkušený harcovník je zřejmě před posledním kontraktem své profesionální kariéry. V Juventusu patří i ve 33 letech k nejvytíženějším obráncům. Pokud by však svolil, neměla by na něho „stará dáma“ žádné páky a v létě by italský reprezentant mohl zamířit, kam se mu zachce. Nejeví se to však příliš pravděpodobné.

  • Arjen Robben

    SESTŘIH: Dortmund - Bayern Mnichov 1:3. Parádní góly rozhodly o vítězství obhájce titulu
    Video se připravuje ...

    Záložník, Bayern Mnichov, 33 let

    Podobný případ jako Chiellini, pouze s tím rozdílem, že nizozemský křídelník v posledních měsících více operuje v lékařských zařízeních, než v dresu Bayernu. Na jeho místo se v bavorském klubu tlačí dravé mládí. Novou smlouvu dostal Kingsley Coman. Něměcký klub se však jistě bude rozhlížet i po posilách. V létě končí smlouva i Franckovi Ribérymu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud