12. srpna 2018 • 16:14

Brazilec Ronaldo byl hospitalizován. Na Ibize dostal zápal plic

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo Nazario byl hospitalizován na Ibize s dýchacími potížemi se zápalem plic. Jednačtyřicetiletý Brazilec je na jednotce intenzivní péče na soukromé klinice. Přijat do nemocnice byl na španělském prázdninovém ostrově v pátek, v pondělí by měl být propuštěn.



"Přátelé, přepadla mě silná chřipka a musel jsem být v pátek hospitalizován, ale všechno bude v pořádku. Zítra budu moci opustit nemocnici a odjet domů," uvedl na twitteru dvojnásobný mistr světa Ronaldo, jenž byl na Ibize na dovolené.

Ronaldo ukončil kariéru v roce 2011. Ve sbírce má dva španělské mistrovské tituly s Realem Madrid, triumf v Poháru vítězů pohárů s Barcelonou či vítězství v Poháru UEFA s Interem Milán. Hrál také za Eindhoven a AC Milán.

S brazilskou reprezentací slavil Ronaldo v letech 1994 a 2002 tituly mistra světa, v roce 1998 byl ve finále. Třikrát vyhrál anketu FIFA o nejlepšího fotbalistu světa, dvakrát získal Zlatý míč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud