29. dubna 2019 • 13:30

Josef Šural (†28)? Přímý člověk i sparťanský lídr, vzpomínají redaktoři

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lídr, hodný kluk i člověk s pevným názorem. Tak působil Josef Šural na veřejnosti. Jak na českého fotbalistu, který v neděli podlehl zraněním zaviněným autonehodou, budou vzpomínat redaktoři deníku Sport? „Byl to výborný fotbalista, přímý kluk, který byl hodně vázaný na rodinu,“ uvedl pro iSport TV Jan Vacek, který se Letenským věnuje.



„Je to obrovská tragédie. Pepa měl dvě malé děti. Nepochopitelná věc. Navíc poté, co se nehoda stala, když jeden z řidičů během řízení usnul,“ hledal slova Radek Špryňar, který byl jedním z hostů pondělní debaty iSport TV.

Jan Vacek, který o Spartě referuje a Josefa Šurala dobře znal, zavzpomínal i na minulou sezonu, která nebyla pro Pražany zrovna ideální.

„Pepa ale jako kapitán tým táhl, byl nejlepší střelec a jako jeden z mála se nebál přijít mezi novináře, vše upřímně zhodnotit a za nic se neschovávat. To se mi nyní vybaví. Byl pro mě symbolem lídra, byť to nakonec skončilo jinak, než asi všichni čekali,“ řekl expert deníku Sport.

„Budu si jej pamatovat jako přímého kluka, který si vždy stál za svým názorem. A to i v případech, kdy ten jeho úsudek nebyl přesný. Vždy si za ním stál. Jinak to byl výborný fotbalista a kluk hodně vázaný na rodinu,“ dodal Vacek.

Josef Šural (†28)? Přímý člověk i sparťanský lídr, vzpomínají redaktoři Sportu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud