10. srpna 2020 • 20:56

Návrat po zranění na trávník! Kadlec při exhibici střílel i nahrával

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Problematické koleno už ho nepustí do vrcholového hraní, nicméně na fotbal nezanevřel. Václav Kadlec se popré po nuceném ukončení kariéry objevil v dresu na hřišti! Premiérově nastoupil za Real TOP Praha, kde spolu s dalšími známými tvářemi odehrál benefiční duel. „Dává mi to největší smysl,“ poznamenal 28letý útočník, který ve své premiéře zaznamenal gól a tři asistence.



Kadlec po vleklých zdravotních potížích oznámil v únoru konec profesionální kariéry. Během jara se ještě zotavoval ze zatím poslední operace, která by mu měla umožnit především fungovat v normálním životě. Jeden z velkých českých talentů se dal do kupy poměrně rychle, dokonce už nazul i kopačky!

Kadlec o víkendu spolu s dalšími známými tvářemi nastoupil na benefiční akci v Kojeticích, kde se poprvé představil v dresu Reealu TOP Praha. V utkání, kde se pro malého Vojtíka podařilo vybrat 115 374 korun, zaznamenal branku a tři asistence.

„Dostal jsem několik nabídek a vybral jsem si Real Top Praha, dává mi to největší smyl. Pomáhat dětem, které nemají takové štěstí a potřebují naší pomoc,“ uvedl Kadlec k povedené exhibici.

V jednom dresu si zahrál například s legendárním Janem Kollerem, na hřišti se objevili i sparťanský záložník Lukáš Vácha, bývalý útočník Roman Bednář, herci Ladislav Hampl a Jakub Štáfek alias Lavi.

Na zápas se i v úmorném vedru přišlo podívat na 500 diváků.

Kadlec po konci kariéry: Chci zůstat u fotbalu. Poker? Baví mě, ale asi ne
Video se připravuje ...

PĚT let od luxusního Kadlecova voleje. Kdo další zazářil?
Video se připravuje ...

Kadlec o vztahu k MMA: Obdivuji co dokážou zápasníci vydržet v kleci, nechápu to
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud