27. října 2020 • 10:28

Experti před šlágrem Ligy mistrů věří Barceloně, Ronaldo bude chybět

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liga mistrů má na programu teprve zápasy druhého kola základních skupin, ale fanoušci už se mohou těšit na pořádné šlágry. Jedním z nich je duel gigantů mezi Juventusem Turín a Barcelonou. Na straně italského týmu sice chybí nemocný Cristiano Ronaldo a nebude tak k vidění jeho souboj s Lionelem Messim, i tak je utkání velkým tahákem programu. „Oběma týmům se ve svých domácích ligách úplně nedaří, kurzově to ale nakonec přece jenom vychází lépe pro Barcelonu. Její výhru v kurzu 2,48:1 má na tiketu skoro polovina tipérů,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Barcelona sice před pár dny prohrála bitvu o Španělsko s Realem Madrid, když se hodně zlobila na sudího. Teď si ale podle tipérů Messi a spol. spraví chuť. „Ve výhru Juventusu bez Ronalda věří jen necelá čtvrtina tipérů (2,9:1), jednatřicet procent ze sázkařů pak dává remízu nabízenou v kurzu 3,63:1,“ prozrazuje předzápasové rozložení sil očima tipérů Světlíková. Juventusu se prostě tolik nevěří, v italské lize nezáří a ztrácí body.

Podle bookmakerů je dobré zaměřit se na počet gólů. Skoro tutovkou, že v duelu padnou minimálně dvě branky, kurz 1,22:1. „Tipéry oslovila i možnost, že budou k vidění tři góly a více v kurzu 1,67:1. Populární je i tip, že každý z týmů dá minimálně gól,“ líčí tisková mluvčí Chance.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud