22. prosince 2020 • 14:04

Theo, omlouvám se! Zvu tě na oběd, kál se Švancara kvůli „vtipu“ za hranou

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěl být vtipný, ale narazil. Bývalý fotbalista Petr Švancara před dvěma týdny v pořadu TIKI-TAKA pobouřil veřejnost nepovedeným žertem na adresu bývalého reprezentanta Theodora Gebre Selassieho. Své nešťastné vyjádření si ale uvědomil a přispěchal v pondělním díle s omluvou. „Bylo to za hranou,“ kál se.



Vše začalo nevinně. V pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport se rozjela debata na téma udělení českého občanství zářícímu Senegalci Abdallahu Simovi ze Slavie. Reakce Petra Švancary však byla zarážející. To, že tuto možnost odmítl, bylo v pořádku, šlo o jeho názor, avšak dovětek, že už Theodor Gebre Selassie byl na hraně, vyvolal pořádné haló.

Bývalého tuzemského reprezentanta se zastal například mluvčí národního týmu Petr Šedivý. „Theo se narodil v Česku, je tu doma, maminka je Češka, čeština je jeho první jazyk. Z ciziny se po kariéře vrátí, hrdě reprezentoval…“ konstatoval.

„Za celý svůj život jsem si musel vyslechnout spoustu vtipů, takže se nepovažuju ze přecitlivělého člověka, ale hláška Švanciho byla asi jeden z nejslabších pokusů o vtip, jaký jsem na toto téma slyšel," uvedl pro Sport.cz sám Gebre Selassie.

Švancara si uvědomil, že tohle se mu rozhodně nepovedlo. „Cítím to úplně stejně jako Theo. Tento pořad mě baví, jelikož je zábavný. Snažím se tady vtipy dělat, odlehčovat témata, která nejsou pokaždé ve fotbale pozitivní, ba naopak je špíny někdy až moc. Tady jsem to ale přehnal, ten vtip byl za hranou,“ uznal bývalý fotbalista, jemuž se přezdívalo „Mercedes“.

„Theovi se omlouvám. Doufám, že tě někde potkám, abych ti mohl alespoň koupit oběd, nebo večeři. Přehnal jsem to. Ač je můj humor někdy na hraně, tak tady jsem hranu přešel. Omlouvám se, Theo, a doufám, že to přijmeš,“ sypal si popel na hlavu Švancara.

Theodor Gebre Selassie v dresu Werderu Brémy
Theodor Gebre Selassie v dresu Werderu Brémy

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud