14. dubna 2021 • 11:29

Nezmar má novou práci. V prestižní firmě se bude věnovat i financování

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalista Jan Nezmar, který působil také na manažerských postech ve Slovanu Liberec a Slavii Praha, bude pracovat pro poradenskou firmu Deloitte ČR. V týmu Deloitte Sports Advisory se bude věnovat projektům ve financování sportu, výstavby sportovní infrastruktury a odměňování sportovců. Deloitte to dnes sdělila ČTK ve své zprávě.



„V posledních letech se intenzivně zaměřujeme na sport nebo e-sport a příchod Jana Nezmara má posílit postavení Deloitte v těchto oblastech, a to nejen ve vztahu k fotbalu,“ uvedl vedoucí partner Deloitte Legal Martin Bohuslav. Třiačtyřicetiletý Nezmar bude spolupracovat s právníky, specialisty na veřejnou podporu, financování, nemovitosti a daně.

„Know-how Deloitte Sports Advisory nabízí nalezení nových příležitostí a synergií pro český sport. Věřím, že se nám společně podaří v rámci sportovního prostředí pozvednout úlohu a význam poradenských služeb a tím přispět k jeho celkové kultivaci,“ doplnil Nezmar.

Dvojnásobný mistr české ligy s Libercem vystudoval ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské v Ostravě a nyní dokončuje studium sportovního managementu na VŠ tělesné výchovy a sportu Palestra.

Po skončení hráčské kariéry, během které nastupoval i za Opavu, Slovácko a Ružomberok, zastával funkci sportovního ředitele ve Slovanu Liberec a Slavii. V Edenu skončil v roce 2020. Letos v lednu se stal sportovním poradcem v polském klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud