15. listopadu 2021 • 04:30

Opora Juventusu Stašková: Hložek byl dřív moje největší konkurence

Autor: TV iSport, mva
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří mezi největší české fotbalové naděje. V jednadvaceti letech Andrea Stašková střílí góly za Juventus v Serii A Femminile, v reprezentaci bojuje o světový šampionát a v kvalifikaci už má za sebou povedený duel s favoritem z Nizozemska.



Už od útlého věku přitom bylo jasné, že z ní může být senzace. Na jižní Moravě se v rodném Znojmě přetahovala v mládežnických kategoriích o korunu střelce s Adamem Hložkem. Jak vypadala jejich rivalita i přátelství, jak si Andreu Staškovou vyhledala Sparta - a také jak dnes vypadá skauting i podmínky pro rozvoj ve špičkovém ženském fotbale?

Podíváme se i na současnou fázi kariéry české fotbalistky. Kde sama cítí, že by to mohla v kariéře dotáhnout? Nakolik kvalitní je Juventus i italská liga v celoevropském kontextu a jaké je hrát doma i na Allianz Stadium? Kdo jsou tři nejlepší fotbalistky podle Andrey Staškové?

O tom všem jsme si povídali v novém iSport podcastu právě s českou reprezentantkou. Moderuje Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích i na YouTube kanále deníku Sport.

Partnerem tohoto dílu iSport podcastu je adidas.

0:00 Jak vypadala raná kariéra Andrey Staškové a jak se přetahovala s Adamem Hložkem
15:50 Andrea Stašková v Juventusu: jak se adaptovala na nové podmínky, kvalita fotbalu v Itálii, nejlepší fotbalistky světa a osobní rozvoj

Hložek byl největší konkurence. Strop? Snad úplný vrchol, doufá opora Juve Stašková
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud