23. prosince 2021 • 18:55

Kadlec o své knize, Stramaccionim i kariéře: Něco jsem neřekl ani manželce

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Václav Kadlec se po dvou letech od svého konce ve Spartě vrátil k profesionálnímu fotbalu v dresu Mladé Boleslavi - a nejen jeho překvapivý návrat, ale i celou náročnou cestu kariérou do detailu a velmi otevřeně líčí i nová publikace z Edice Sport Já to nevzdám. Hosty posledního letošního iSport podcastu byli autor knihy a redaktor deníku Sport Jan Vacek i sám Václav Kadlec.



V novém iSport podcastu se dozvíte o tom, kdy se Václav Kadlec rozhodl vrátit na ligové trávníky, v čem za své kariéry zažíval největší rozpor mezi svou osobností a jejím veřejným vnímáním, proč si okolo sebe vytvářel bublinu, jaké obtíže provázely jeho působení ve Spartě, kdy se v kariéře cítil nejlépe. A podíváme se i na Kadlecův zvláštní vztah s českou reprezentací, ale taky na éru Andrey Stramaccioniho fotbalistovýma očima.

O tom všem a celé řadě dalších témat je nový iSport podcast, který se vrátí v lednu 2021 jako pořad a podcast o českém fotbale Dloubák. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích a na YouTube deníku Sport. Moderuje Martin Vait.

0:00 Václav Kadlec o návratu k profesionálnímu fotbalu
6:30 V čem kniha dokázala zbořit určité zdi ve vnímání Václava Kadlece? Proč sám pracoval na tom, aby vypadal jinak, než jaký je?
14:33 Jak vypadala Kadlecova turbulentní angažmá ve Spartě?
29:50 Proč se Stramaccioniho éra zbortila a byl Ital špatný trenér?

Trailer knihy Václav Kadlec: Já to nevzdám
Video se připravuje ...

Knihu Václav Kadlec: Já to nevzdám! kupujte online na ikiosek.cz<<<

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud