12. dubna 2022 • 21:25

Vyšehrad před nástupem: Štáfek nervózní, kouč fandí nejlepšímu klubu

Autor: fisa
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již ve čtvrtek 14. dubna začnou kina promítat film Vyšehrad navazující na úspěšný desetidílný internetový seriál z fotbalového prostředí. Slavnostní premiéru moderoval Jaromír Bosák a objevili se na ní nejen herci a tvůrci, ale i osobnosti ze světa sportu. Vyzpovídali jsme hlavní protagonisty a ti nám prozradili, jak probíhalo natáčení i jaký vztah k fotbalu mají a komu fandí.



Společně s Martinem Koppem se režie ujal Jakub Štáfek, který je zároveň představitelem hlavní role - velice svérázného a života plnými doušky si užívajícího fotbalisty Julia Lavického. 

Z vrcholu na dno spadl a nyní hraje za tým Slavoje Vyšehrad a po svatbě se sestrou svého agenta Jardy se mu v životě nečekaně objeví další důvod, proč by měl své dosavadní chování přehodnotit. 

A jak se Jakub cítil krátce před tím než projekt, na kterém se štábem roky pracoval, uvidí diváci?

„Jsem nervózní, ale tak jako zdravě, to k tomu patří. Jinak se ve mně mísí elixír emocí: nadšení, zadostiučinění..." O tom, jakému českému fotbalovému týmu fandí není pochyb, ale pokud netušíte, ve videu naleznete jasnou odpověď.

Postoj předsedy klubu Krále, jenž nepodlehne nekalým praktikám panujících ve fotbalovém prostředí, okomentoval Ondřej Pavelka, který postavu ztvárňuje.

Dloubák: Vyšehrad Berbrovi vadil, s Rogozem jsme si od začátku nesedli, vzpomíná Štáfek
Video se připravuje ...

„Moje postava je charakter a je to hrdina v dnešní době.“ Zároveň i prozradil, že je velkým fanouškem sešívaných a společně s Davidem a Jakubem Prachařovými i Vojtou Kotkem na stadionu poctivě fandí. 

Hodně specifického trenéra Žloutka a tedy pravý opak sebe si s radostí zahrál Jiří Ployhar. „Samozřejmě Bohemce, komu jinýmu, nejlepšímu klubu, který existuje, klokanům,“ odpověděl zcela bez přemýšlení herec, když jsme se zeptali, komu přeje fotbalový úspěch on.

O tom, že pracovní spolupráce fanoušků pražských fotbalových rivalů perfektně funguje, se můžete přesvědčit i vy, když se zajdete podívat na snímek plný nekorektního humoru i povedených narážek na fotbalové kauzy.

 

Vyšehrad: Fylm má ústřední píseň od Vojtaana
Video se připravuje ...
Nekorektní snímek Vyšehrad: Fylm vtrhne do kin už ve čtvrtek
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud