12. dubna 2022 • 16:02

Dloubák: Vyšehrad Berbrovi vadil, s Rogozem jsme si nesedli, říká Štáfek

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový Dloubák se věnuje seriálovému hitu Vyšehrad, který dostal i své filmové zpracování a ve čtvrtek 14. dubna jde do kin. Jak se na filmu projevila kauza okolo samotného klubu i Romana Berbra? Čím si Štáfek nesedl s klubovým funkcionářem Romanem Rogozem a jak reagoval na zprávy, že by snad klubové výtěžky z filmu měly mířit i na nekalé účely? Proč je už někdy Štáfek z Lavického unavený a nechce, aby byl jeho životní role?



O tom všem a celé řadě dalších témat okolo fotbalové popkultury mluví v novém Dloubáku tvůrci filmu Jakub Štáfek a Martin Kopp. Moderuje Martin Vait.

Dloubák je pořad a podcast iSport.cz o nejzajímavějších a nejdůležitějších událostech v českém fotbale a jeho zákulisí. Zasvěceně, v souvislostech, s nadhledem. S redaktory Sportu i odborníky z fotbalového prostředí. Každé pondělí, a po fotbalových Studiích iSport.cz. Všechny díly Dloubáku najedete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích i YouTube deníku Sport.

0:00 V čem Lavi a Vyšehrad změnili český fotbal? Proč vadil Berbrovi?
11:35 Jak se Štáfkovi žije s nálepkou Laviho? A straší fotbalisty jeho vzor, nebo spíš přitahuje? Nakolik je postavený na reálných vzorech? Kdo by byl nejlepší herec z fotbalistů?
20:55 Byl zápas se Slavií jen marketingová kampaň? Jak na to reagoval Vyšehrad?
26:45 Jak by mohl Vyšehrad pomoci očistě českého fotbalu? Bude pokračování a jak se tvoří fotbalový humor?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud