18. prosince 2009 • 17:39

Američan Donovan bude hostovat v Evertonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších amerických fotbalistů Landon Donovan bude v úvodu příštího roku hostovat v Evertonu. Kmenový hráč Los Angeles Galaxy bude dres liverpoolského klubu oblékat od ledna do poloviny března. Poté se vrátí do zámořské MLS, která odstartuje 27. března.



Očekávanou zprávu o Donovanově hostování dnes oficiálně potvrdil trenér David Moyes. "Už je to hotové, Landon k nám na začátku ledna přijde. Je to dobrý zakončovatel a kapitán americké reprezentace, takže má zkušenosti," řekl Moyes na adresu sedmadvacetiletého útočníka, jenž ještě v Premier League nehrál.

Donovan, který oblékl dres americké reprezentace už ve 120 zápasech a vstřelil v USA rekordních 42 gólů, dosud v Evropě působil jen v Německu. V letech 1999 a 2005 se pokoušel prosadit v Leverkusenu, letos byl na tříměsíčním hostování v Bayernu Mnichov.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud