2. listopadu 2010 • 04:00

VIDEO: Rozhodčí jim ukradli gól. Za bílého dne

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl to být napínavý souboj o špičku tabulky. Místo toho se utkání nižší české soutěže změnilo ve frašku, ke které výrazně dopomohli rozhodčí. Hostům z Nového Sedla neuznali dvacet minut před koncem regulérní gól kvůli prapodivnému ofsajdu, který ani nebyl. I díky tomu rezerva Kryr nakonec vyhrála 1:0.



Utkání 3. třídy (skupina C – Louny) se odehrálo tuto neděli. Lídr soutěže Kryry „B“ přivítaly na svém hřišti fotbalisty Nového Sedla, kteří měli před zápasem nastřádáno v tabulce jen o dva body méně. O to větší důležitost utkání mělo.

Fotbalistům Nového Sedla rozhodčí vzali regulérní branku.Foto tjnovesedlo.rajce.idnes.cz

Dlouho se hrálo bez branek, než přišel kontroverzní moment v 70. minutě, kdy Tomáš Rehák zahrál přímý kop. A ačkoliv necentroval, ale rovnou střílel, pomezní odmával tzv. mrtvý ofsajd.

Tip od čtenáře iSport.cz ve skupině FOTBAL na facebook.com »

„Ten ale nebyl. Jak je vidět podle fotek i videa, za zdí nikdo z hráčů Nového Sedla v době kopu nestál,“ řekl Jiří Hess, fotbalista konkurenčního FK Vroutek, který na situaci upozornil a poskytl video.

VIDEO: Podívejte se na kontroverzní situaci

Fotbalistům Nového Sedla rozhodčí vzali regulérní branku.
Video se připravuje ...


„Pomezní rozhodčí Filipovský tak po poradě s hlavním sudím Davidem Vysočanským neuznali regulérní branku.“

Kryrům chyba arbitrů dost pomohla. Nakonec totiž vsítili gól a vyhráli 1:0. Momentálně vládnou třetí třídě s tříbodovým náskokem.

„Neuznaná branka jasně ovlivnila zápas. Tohle se musí dostat do zpravodajství, protože je to fakt ostuda. A přestože jde o nižší třídu, je to prostě směšné,“ dodal Hess.

Máte s fotbalem v jakékoliv soutěži podobné zkušenosti? Posílejte videa a tipy na e-mailovou adresu sportonline@deniksport.cz

Fotbalistům Nového Sedla rozhodčí vzali regulérní branku.
Fotbalistům Nového Sedla rozhodčí vzali regulérní branku.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud