20. února 2012 • 10:59

Další ostuda Čechova. Měli by je řezat baseballkou, zlobí se fanoušek

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To byla zase ostuda. V Čechově si zkrátka nedají pokoj. Ale proč by vlastně měli? Liga je pořádně netrestá, góly nedávají, tak ať si fanoušci užijí aspoň rvačky. I když bití do soupeře, který o pěstní souboj nemá zájem, to snad nemůže nikoho bavit ani v Rusku...



Ani zámořští fanoušci serveru hockeyfights.com, zběhlí v hokejových rvačkách od NHL až po nejzapadlejší rybník Kanady, už na výkony Viťazu občas nemají žaludek.

"Mám takový zvláštní pocit, že brzy některého z těch hráčů přestane bavit nechat se honit po ledě těmahle magorama a prostě jednoho z nich švihne baseballkou po hlavě," napsal fanoušek, jenž má přezdívku Nilan30.

Známá jména Mirasty, Brennan, Tarnasky a Yablonski znovu při jasné prohře 5:1 s Atlantem Mytišči naháněli soupeře po celém kluzišti. A předvedli několik dalších ubohých soubojů.

Vedení soutěže rozdělilo rychle tresty, první tři jmenovaní získali distanc na pět zápasů, Jeremy Yablonski potom na jeden. Pět utkání bude stát také Fedosejev, kterého svým stupidním chováním nejspíš nakazili kanadští spoluhráči.

VIDEO: Hromadná šarvátka.


Problémy by mohlo mít i trenérské duo Čechova Nazarov - Kozyrev. Jejich nečinnost a laxní postoj bude na žádost předsedy sportovně - disciplinární komise Gennadije Veličkina prošetřovat vedení KHL.

VIDEO: Výkon Yablonského a Fedosejeva

Vstoupit do diskuse
10
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud