28. září 2012 • 11:08

Nedorost a Vondrka zářili v KHL. Svými nájezdy rozhodli utkání

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydařený týden mají za sebou čeští nájezdníci v ruské KHL. V penaltové loterii zazářili tento týden hned tři čeští hokejoví reprezentanti, Michal Vondrka za Slovan Bratislava, Marek Kvapil za Dynamo Moskva a naposledy také Václav Nedorost za Donbass Doněck.



Chvála přichází v posledních dnech především na adresu bývalého slávisty Vondrky. V pondělí nejprve třemi body popravil kazašskou Astanu o dva dny později pomohl k porážce Jugry 4:3 na nájezdy.

Nejprve Vondrka po skvělém pasu Bližňáka srovnal ve 46. minutě skóre na 3:3 a v nájezdech pak pojistil výhru výstavní kličkou.

Birjukovovi v bráně hostí naznačil pohyb doprava a pak rychlým elegantním obloučkem zamířil doleva a zakončoval do odkryté brány. S devíti body je český hokejista nejproduktivnějším hráčem týmu.

VIDEO: Nejzajímavější momenty z utkání Bratislava - Jugra.

Po přestupu z popradského Lva do nováčka KHL Donbassu Doněck se neztratil ani Václav Nedorost. Góly střílí tato bývalá čtrnáctka draftu i v konkurenci hráčů jako Alexej Ponikarovskij, nebo Ruslan Fedotěnko, kteří jsou v klubu jen po dobu výluky v NHL.

V utkání na ledě posledního vítězě základní části z Čeljabinsku nejdříve ve třiatřicáté minutě nahrál na gól Dadonovovi a v nájezdech proti brankáři Kovalovi jako jediný uspěl a zajistil tak týmu výhru 4:3.

VIDEO: Nejzajímavější momenty z utkání Čeljabinsk - Doněck.

Formu zatím hledá mistr světa z roku 2010 a loňský šampion s Dynamem Moskva Marek Kvapil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud