29. prosince 2012 • 19:02

Útočníku Kašparovi se v KHL daří, jeho Doněck však prohrává

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Lukáš Kašpar z Doněcku dal za posledních deset dnů v Kontinentální hokejové lize svůj třetí gól, porážce nováčka soutěže v Čerepovci 3:4 však nezabránil.



Mistr světa z roku 2010 poslal hosty v 7. minutě do vedení 2:1 svou čtvrtou brankou v sezoně, soupeř ale ještě v první třetině skóre otočil. U třetího gólu Doněcku v poslední třetině asistoval Václav Nedorost.

Kašpar, jenž se před Vánoci vrátil do sestavy po dvouměsíční zdravotní pauze, od té doby nasbíral v šesti zápasech osm kanadských bodů. Doněcku se ale nedaří, z těchto duelů vyhrál jen dva.

Skóroval také Zbyněk Irgl, který desátou brankou v sezoně pomohl Dinamu Minsk k vítězství 3:0 nad nejhorším celkem Západní konference Spartakem Moskva. V druhé třetině využil český útočník přesilovou hru po přihrávce krajana Libora Pivka, který se pak podílel i na třetím gólu běloruského klubu.

Kontinentální hokejová liga:
Čerepovec - Doněck 4:3 (za hosty Kašpar 1+0, Nedorost 0+1), Kazaň - Nižněkamsk 4:2, Dinamo Minsk - Spartak Moskva 3:0 (Irgl 1+0, Pivko 0+2), Viťaz Čechov - Dinamo Riga 3:1.

Hokejisté Donbassu Doněck doma čtyřikrát inkasovali, přesto nakonec v KHL slavili výhru nad Čechovem 6:4
Hokejisté Donbassu Doněck doma čtyřikrát inkasovali, přesto nakonec v KHL slavili výhru nad Čechovem 6:4

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud