15. října 2020 • 13:35

Jaškinův spoluhráč obětí domácího násilí? Rusa měla pořezat expřítelkyně

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Případy údajného násilí (nejen) v domácnostech hokejistů, nejsou bohužel něčím neobvyklým. Nyní se však obětí měl stát sám sportovec, konkrétně ruský útočník Daniil Tarasov z Dynama Moskva. Podle ruských médií se parťák českého reprezentanta Dmitrije Jaškina hrozně pohádal s bývalou přítelkyní, od níž měl schytat poranění ramene a řezné rány nožem. Devětadvacetiletý hráč se přitom na policii neobrátil a den na to už s týmem normálně trénoval. Incident se však chystá vyšetřit klub.



Informace o napadení bývalého forvarda San Jose se začala šířit ruskými médii takřka okamžitě po události. V úterý 13. října v podvečer se měl Daniil Tarasov dostat do ostré hádky s expřítelkyní Alinou.

Ze žárlivosti a v záchvatu hněvu mu měla s nožem v ruce pohmoždit rameno a pořezat ho. S touto verzí přišla televizní stanice Baza, které rovněž tvrdí, že oba někdejší partneři byli opilí, čehož si měli všimnout ošetřovatelé ze sanitky.

Hokejistovi působícímu v KHL se ale zřejmě nic vážného nestalo. Policii o pomoc nepožádal, čímž zřejmě chtěl příběh o domácím násilí zakončit. Média však v rozebírání celého případu pokračují, což se přirozeně nelíbí Tarasovovi ani jeho agentovi Juriji Nikolajevovi. „Jsem vždy připraven mluvit s médii, s novináři a nikdy je neodmítnu, když se chtějí bavit o hokejových tématech. Ale nehodlám se bavit o osobním životě hráčů a jiných konfliktech, které nemají žádný vztah ke sportu,“ zdůraznil hráčův zástupce.

Podle oficiálního prohlášení Dynama se Tarasov ve středu hlásil na tréninku koučům, bez problémů absolvoval přípravu na ledě i v posilovně a zúčastnil se také týmové porady před nedělním derby s rivalem z CSKA Moskva. Doktory prý nenavštívil, ani s nimi nemluvil.

Útočník Daniil Tarasov z Dynama Moskva se měl podle ruských médií stát obětí domácího násilí
Útočník Daniil Tarasov z Dynama Moskva se měl podle ruských médií stát obětí domácího násilí

Vedení klubu údajný incident, o kterém se dozvědělo z několika různých zdrojů, ale nezamete jen tak pod stůl. Ať už je story o hádce s nožem pravdivá, či není, Dynamu bezpochyby poškozuje image.

„Provedeme vnitřní vyšetřování, po němž bude v případě odhalení přestupku hráč potrestán,“ stojí ve zprávě moskevského týmu. Do té doby se mužstvo, jemuž s 11 góly vládne český střelec Dmitrij Jaškin , soustředí na prestižní bitvu s CSKA. Tarasov by neměl chybět.

V nynější sezoně Kontinentální hokejové ligy odehrál rodák z Moskvy zatím 14 utkání, ve kterých si připsal 7 branek a 5 asistencí. Dres Dynama obléká posledních pět let, předtím strávil léta v amerických juniorkách. Tarasov se dokonce dostal až do NHL. Za San Jose Sharks nastoupil v pěti zápasech s bilancí 0+1.  

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud