14. listopadu 2020 • 18:39

Radil dvěma góly pomohl zničit Podolsk, Hanzl přispěl dvěma asistencemi

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Lukáš Radil dal v Kontinentální hokejové lize dva góly a jeho spoluhráč Robin Hanzl přidal dvě asistence při vítězství Spartaku Moskva na ledě Podolsku 7:3. Druhý nejlepší český střelec v soutěži Radil se prosadil nejprve v přesilovce dorážkou z brankoviště a zvýšil na 3:1, v předposlední minutě pak zpečetil skóre zápasu v oslabení z brejku dva na jednoho.



Radil má na kontě 13 gólů a na jediný se mezi českými střelci přiblížil k Dmitriji Jaškinovi z Dynama Moskva. Hanzl připravil vítězný gól na 4:1 a pak přidal jedenáctou asistenci v sezoně, kterou se pro změnu na jedinou přihrávku přiblížil k nejlepšímu českému nahrávači v KHL Tomáši Hykovi.

Gólovou přihrávkou přispěl k vítězství také Lukáš Sedlák, jehož Čeljabinsk porazil i s přispěním brankáře Romana Willa Kunlun Red Star 5:3. Už počtvrté v sezoně se do statistik zapsal asistencí gólman Jakub Kovář z Jekatěrinburgu, který zvítězil v Rize 3:2 v prodloužení.

KHL:

Dynamo Moskva - Ufa 3:4 v prodl., Čerepovec - Petrohrad 0:2, Kunlun Red Star - Čeljabinsk 3:5 (za hosty Sedlák 0+1), CSKA Moskva - HK Soči 7:0, Kazaň - Nižněkamsk 3:2, Viťaz Podolsk - Spartak Moskva 3:7 (za hosty Radil 2+0, Hanzl 0+2), Dinamo Riga - Jekatěrinburg 2:3 v prodl. (za hosty Kovář 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud