20. září 2021 • 21:15

Čeljabinsk po sérii výher narazil. Will dostal pět gólů, Sklenička nahrával

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Divná ruka v Karviné, zvláštní penalty v Boleslavi. Na Letné mohla být desítka
Reprezentace na Strahově v kompletní sestavě. První trénink pod Haškem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po sérii pěti vítězství hokejisté Čeljabinsku v KHL utrpěli debakl s Dinamem Minsk, kterému podlehli 0:5. Všech pět branek inkasoval český gólman Roman Will, který si připsal 25 zákroků. V sestavě domácích se neprosadili ani čeští útočníci Tomáš Hyka a Lukáš Sedlák.



Trenér Čeljabinsku Anvar Gatijatulin navzdory jasné porážce Willa po zápase chválil. „Roman chytal výborně. Dělali jsme hrubé chyby v obraně a soupeř toho využil,“ uvedl kouč Traktoru.

Obránce David Sklenička přispěl třetí asistencí v sezoně k vítězství Jokeritu Helsinky 4:1 v Jaroslavli. Finský tým, který vstoupil do sezony dvěma porážkami, vyhrál posedmé za sebou a vede Západní konferenci.

V čele Východní konference jsou rovněž se ziskem 14 bodů Ufa a Magnitogorsk, který zvítězil 5:0 na ledě Vladivostoku a zaznamenal pátou výhru v řadě a sedmou z dosavadních osmi utkání. Naopak Admiral prohrál sedmý z osmi zápasů po svém návratu do KHL.

Jediný gól rozhodl o vítězství Novosibirsku nad Kunlunem, který utrpěl čtvrtou porážku v řadě. Jedna branka stačila k výhře také Soči, které po sérii šesti proher uspělo v Nižněkamsku.

Pondělní výsledky KHL:

Vladivostok - Magnitogorsk 0:5
Novosibirsk - Kunlun Red Star 1:0
Čeljabinsk - Dinamo Minsk 0:5
Kazaň - Viťaz Podolsk 2:1
Nižněkamsk - HK Soči 0:1
Jaroslavl - Jokerit Helsinky 1:4 (za hosty Sklenička 0+1)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud