26. listopadu 2021 • 20:39

Will zářil v brance Čeljabinsku, k výhře v prodloužení přispěl i Sedlák

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Lukáš Sedlák přihrál na vítězný gól a brankář Roman Will pustil jedinou z 31 střel v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy, které Čeljabinsk vyhrál na ledě Jaroslavle 2:1 v prodloužení. Traktor se znovu bodově dotáhl na lídra Východní konference i celé soutěže Magnitogorsk, který má ale tři zápasy k dobru.



Čeljabinsk prohrával od sedmé minuty a prodloužení si vynutil až 45 sekund před koncem třetí třetiny, kdy Will odjel na střídačku, aby umožnil hostům hrát v šesti. Parádní souhru zakončil Vitalij Kravcov.

Ve čtvrté minutě nastavení pak Sedlák šikovně přehrál obránce a zadovkou přihrál před branku skórujícímu Nicku Bailenovi. Běloruský obránce amerického původu vede s 32 body klubovou produktivitu (5+27) o bod před Nikitou Těrtyšným (18+13), Sedlák následuje coby nejproduktivnější Čech v soutěži s bilancí 14 gólů a 14 asistencí.

Asistencí se do statistik zapsal také obránce Libor Šulák z Vladivostoku, ale aktuálně nejslabší tým soutěže podlehl na domácím ledě Jekatěrinburgu 1:5.

KHL:

Chabarovsk - HK Soči 0:2, Vladivostok - Jekatěrinburg 1:5 (za domácí Šulák 0+1), Novosibirsk - Omsk 5:4, Jaroslavl - Čeljabinsk 1:2 v prodl. (za hosty Sedlák 0+1),

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud