8. října 2008 • 15:43

Mikeskovi zlomili ruku

Autor: mir
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pouze na tribunu arény se dnes vydá útočník Ufy Michal Mikeska. Soupeř z Kazaně mu před dvěma týdny zlomil záprstní kůstku v ruce, legionář od té doby pauzíruje a ještě čtrnáct dní si nezahraje. Minimálně.



Zrovna dnes mu lékař nasadí omyvatelnou sádru. „Ani nevím, kdo mi tu sekeru dal,“ netuší Mikeska jméno autora nevybíravého zákroku. „Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, doktor tvrdil, že to nic není. Dohrál jsem zápas, odjel na rentgen a tam mi řekli, že je to prasklý. Takže nehraju. Přesně od té doby, co Ufa pravidelně vítězí,“ směje se Mikeska.

V metropoli Baškortostánu jsou fanoušci natěšení na novou výzvu. A jako první evropský chod mu na talíři přistály České Budějovice. Samo sebou, že Rusové od Mikesky vyzvídají, co je Mountfield zač. „Zajímají se, kolikátí jsou v tabulce.

Odpovídám jim, že momentálně to z jejich strany není ono, ale že mančaft je to opravdu dobrej. Že na nějaké parádičky nebo podcenění není prostor.“
Mikeskovi parťáci si vybavují pouze dvě jména z Bokrošova kádru. „Znají Edu Turka a Radka Dudu. Toho si pamatují z Kazaně,“ přibližuje.

Centr Salavatu očekává výtečnou kulisu, možná bude vyprodáno všech 8500 sedaček. „Naše fandy Liga mistrů zajímá. A pro ně neznámý soupeř taky. Bude super atmosféra,“ míní marod Mikeska.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud