13. ledna 2012 • 10:54

Montreal vyměnil Cammalleriho v průběhu utkání do Calgary

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů Montrealu sáhlo k očekávané změně a poslalo trápícího se útočníka Mika Cammalleriho do Calgary za třicetiletého Reného Bourquea a druhou volbu v draftu NHL v roce 2013. Společně s Cammallerim se k novému týmu připojí také finský brankář Karri Rämö, opačným směrem putuje mladík Patrick Holland a výběr v pátém kole letošního draftu.



Cammalleri se v posledních dnech ostře vyjádřil na adresu svých spoluhráčů i svých výkonů. "Na každý zápas se připravujeme s poraženeckou náladou. Hrajeme, jako bychom už prohráli, pak je pochopitelné, že zápasy nezvládáme," uvedl Cammalleri po domácí prohře se St. Louis.

Reakce vedení na sebe nenechala dlouho čekat a devětadvacetiletý hráč byl během čtvrtečního zápasu na ledě Bostonu vyměněn do Calgary.

"Řekli mi, že mě vyměnili, ale já v prvních chvílích nevěděl kam. Doufal jsem že to bude Calgary a nakonec to vyšlo. Jsem z toho nadšený," řekl Cammalleri, jenž v Bostonu ještě odehrál dvě třetiny, pak byl stažen ze sestavy a zamířil na hotel.

Kanadský střelec už v Calgary působil v ročníku 2008/2009. V mužstvu Flames prožil bodově nejbohatší sezonu v kariéře, když v 81 zápasech vstřelil 39 branek a dalších 43 přihrál.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud