11. července 2013 • 04:00

Čas běží, dohoda v NHL nikde. Zálohou pro Jágra může být Lev!

Autor: fan, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už to bude týden, co se v NHL mohou volní hráči uvazovat novým zaměstnavatelům, a Jaromír Jágr celou dobu nic. Do včerejška se kolem něj točily pouze „případní“ uchazeči, tím posledním má být Carolina. Kdyby zájem zámořských celků dál nebyl nijak žhavý, mohl by 41letému útočníkovi přijít vhod pražský Lev. Samotný celek KHL ale tuto možnost nečeká.



Každý další den ten dojem potvrzuje. Pokud Jaromír Jágr stále nemá nový kontrakt v NHL, s chutí místních klubů na získání jedinečného veterána to nebude tak žhavé. Od chvíle, co o víkendu prohlásil útočníkův agent Petr Svoboda, že o jeho klienta se vážně uchází tři organizace, přicházejí víceméně jen zprávy, které popírají zájem uvažovaných působišť.


Při zvažování budoucnosti by se tak legendě mohly do rukou znovu dostat i prospekty s logem lva s rudou hřívou. HC Lev Praha, jediné domácí mužstvo KHL, už na konci uplynulé sezony sondovalo, jak by to případně bylo se zařazením čísla 68 do své sady dresů.

„Měli jsme kontakt s představiteli Jaromíra Jágra v Evropě, z naší strany o něho byl zájem. Ale chápeme, že jeho prioritou zůstává NHL,“ reagoval včera Rašid Chabibulin, sportovní ředitel Lva.

Podle dřívějších informací Sportu by pro tuzemskou sportovní ikonu mohl být nachystán mohutný roční plat, až 4 miliony eur, tedy 100 milionů korun. Podle klubu se prý ovšem o konkrétních částkách v nabídce angažmá vůbec nejednalo.

Další informace čtěte ve čtvrtečním vydání deníku Sport

Patrick Kane a Jaromír Jágr při podávání rukou.
Patrick Kane a Jaromír Jágr při podávání rukou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud