22. dubna 2020 • 10:57

Další plán na dohrání NHL: čtyři arény a týmy rozdělené po divizích

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část hokejové NHL by se mohla dohrát na čtyřech stadionech. Podle kanadského webu Sportsnet existuje varianta, že by se na jednom místě vždy utkaly týmy z jedné divize. V minulosti se spekulovalo o možnostech, že by všech 31 klubů sezonu přerušenou 12. března kvůli pandemii koronaviru hrálo v jedné aréně nebo by se rovnou začalo hrát play off. Co si o tématu myslíte vy? Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz >>>



Podle informací Sportsnetu by týmy z Pacifické divize mohly hrát v Edmontonu, z Centrální divize v Saint Paulu v Minnesotě a z Metropolitní divize v Raleighu, kde sídlí Carolina. Kde by hrála mužstva Atlantické divize, o tom kanadský web neinformuje. V každé aréně by se bez přítomnosti diváků vždy hrály tři zápasy denně.

Jednotlivým týmům zbývá do konce základní části odehrát 11 až 14 zápasů. Případné změny musí vedle majitelů odsouhlasit i vedení hráčské asociace NHLPA a její šéf Donald Fehr v minulých dnech opakovaně uvedl, že o žádných konkrétních návrzích s představiteli NHL nejednal.

Vedení NHL vedle dohrání sezony jedná i o podobě draftu, který se měl původně uskutečnit na konci června v Montrealu. Už v březnu byl ale na neurčito odložen. Podle zámořských médií je možné, že se bude konat pouze online. Ke stejnému kroku se již rozhodly basketbalová WNBA a liga amerického fotbalu NFL.

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana středečního deníku Sport Titulní strana středečního deníku SportFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud