29. října 2012 • 11:07

Jako český bek Malík! Útočník Ženevy skóroval s holí mezi nohama

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle ať si v zámoří raději nepouští. Jejich miláčci totiž předvádí svá kouzla v Evropě a rozhodně se nešetří. Naposledy ukázal svůj hokejový um šikula ze San Jose Logan Couture, který slouží během výluky NHL v týmu Servette Ženeva.



Utkání mezi Ženevou a Davosem bylo v zemi schovávající se pod alpskými pahorky skutečným lákadlem. Protřelí harcovníci Joe Thornton a Rick Nash versus mladá krev v podání Logana Couturea.


Třiadvacetiletý Couture, autor pětašedesáti bodů v poslední sezoně NHL předvedl skvostnou akci. Ve vlastním oslabení přejel půlku hřiště a obehrál několik soupeřů než o kotouč přišel. Ten se k němu ale se štěstím vrátil a sedmička draftu z roku 2007 efektním prostrčením holí mezi nohy zakončila za záda brankáře Genoniho.

Vše z blízkosti sledoval i soupeř Joe Thornton, jinak Kanaďanův spoluhráč a kapitán ze San Jose. Teď už se asi těší, až tohoto šikulu bude mít znovu ve svém týmu...

Thorntonovi ani ostatním hvězdám Davosu se utkání proti Servette Ženeva, které skončilo 5:4 po prodloužení hrubě nevydařilo. Vítěz kanadského bodování NHL ze sezony 2006/2007 zakončil zápas s bilancí -4. A stejně se "zadařilo" i trojici Rick Nash, Josef Marha, Petr Sýkora.

VIDEO: Klasický nájezd Marka Malíka.

Vstoupit do diskuse
0