28. července 2020 • 19:35

Koronavirus v české dvacítce! Tři členové týmu měli pozitivní testy

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři nejmenovaní členové české hokejové reprezentace do 20 let měli po návratu do klubů z úspěšného přípravného trojutkání se Slovenskem pozitivní test na koronavirus. ČTK o tom dnes informoval tiskový mluvčí svazu Zdeněk Zikmund.



„Tři členové týmu, který odehrál trojutkání v Brně, nám dnes oznámili, že výsledky testů na nemoc covid-19, jimž se podrobili po návratu do klubů, byly pozitivní,“ řekl Zikmund.

„Nebudeme jmenovat, o koho přesně se jedná, ale neprodleně jsme informovali všechny hráče a členy realizačního týmu, stejně tak jejich kluby a také rozhodčí a slovenskou stranu. S tím, že další postup bude standardní podle obecně platných nařízení,“ doplnil Zikmund.

Čeští junioři odehráli od pátku do pondělí v Brně proti Slovákům tři zápasy a ve všech dokázali zvítězit. Byl to první test reprezentačního výběru hráčů do 20 let pod vedením nového trenéra Karla Mlejnka, bývalého asistenta na střídačce reprezentačního A-týmu.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud