3. května 2011 • 16:45

Podpora Kladna na Slovensku vyhrává 500 korun

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ - Stačí jednou zmáčknout spoušť fotoaparátu a pětistovka může být vaše! Portál iSport.cz pro všechny fanoušky hokeje připravil soutěž, ve které se vyhrává každý den. Dnes putuje 500 korun panu Pospíšilovi, který s kamarády vyrazil na Slovensko podporovat české hokejisty, ale také vyjádřit podporu kladenskému hokeji.



"Vyjadřujeme tím podporu klubu, který se nachází v nelehké situaci," vysvětloval Martin Pospíšil, proč skupina kamarádů vyrazila do Bratislavy s velkým transparentem "Fandíme Kladnu".

"Chtěli jsme, aby všichni viděli, že Kladno má skvělé fanoušky," řekl šťastný výherce iSportu. Na šampionátu viděla parta ze středních Čech sobotní duely Finsko - Dánsko a Česko - Lotyšsko, mezitím se zašla podívat i do oblíbené fanzóny na nedalekém stadionu.

"Je tam super atmosféra, všichni se druží a povídají si," pochvaloval si pan Pospíšil a zároveň tak odhalil okolnosti společného fota nejrůznějších skupinek fanoušků, které server iSport.cz ocenil pětisetkorunovou výhrou.

Chcete vyhrát i vy? Posílejte své fanouškovské fotky nejen přímo z dějiště šampionátu, ale třeba i ze své oblíbené hospůdky, kde fandíte s kamarády, nebo z domova od televize.

Atmosféra v Bratislavě byla přátelská, i večerní soupeři k sobě byli více než srdeční
Atmosféra v Bratislavě byla přátelská, i večerní soupeři k sobě byli více než srdeční

Posílat můžete fotky fanoušků, zajímavých míst, kde budete sledovat či slavit česká vítězství, stejně tak posílejte i fotky krásných českých fanynek. A nezapomínejte na různé transparenty, které budete k fandění vyrábět.

Fotky zasílejte na adresu tipy@isport.cz, každý den vybereme jednoho vítěze, který od nás dostane 500 korun.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud