8. května 2011 • 04:21

Trapní Slováci křičí: Uplakaní Češi! Jen si stěžují!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
269
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by hokejovou zprávou číslo jedna mělo být jednoznačně zasloužené české vítězství nad východními sousedy? Nebo ostudné vystoupení domácího Slovenska na šampionátu? Kdepak! Podle slovenského tisku Češi rozpoutali zákulisní válku a namísto nezaujatého uznání si vysloužili nálepku nespokojených uplakánků.



Naštěstí pro všechny soudné fanoušky o bodech a titulech rozhodují góly – a těch se povedlo Česku ve vzájemném utkání dát východním sousedům víc. A narozdíl od party z Bratislavy Jágr a spol. kráčejí hrdě do čtvrtfinále šampionátu...

Co si vůbec pod takovou "špinavou zákulisní válkou" představit? Podle serveru Čas.sk to je jeden obří skandál vedle druhého. Posuďte sami.

Třeba mrzutost z nečekaného hotelového budíčku, který pro české reprezentanty zařídil hotelový alarm v šest hodin ráno. Ale člověk nemusí být sportovec, aby neměl radost z předčasného vstávání. Případně prostě uznal, že tohle nikomu na radosti nepřidá.


Anebo další obludná stížnost "uplakaného" českého týmu. To když Slováci ve čtvrtek přetáhli tréninkový rozvrh a český výběr tak musel čtvrt hodiny čekat na uvolnění ledové plochy.

"Copak nemá hodinky? Nejsme přece na rybníku," zlobil se oprávněně na adresu svého protějška Hanlona kouč Hadamczik. Chtít dodržování předem daného plánu, to je ale opovážlivost!

Až se skoro chce podotknout, že podle výkonu proti Česku by Slováci potřebovali ne patnáct minut, ale minimálně hodinku dvě tréninku navíc...

Seznam vybraných "podpásovek" zdaleka nekončí. Další je třeba rozhořčení nad tím, že si Klepiš dovolil vyjádřit svůj názor na trenéra Hanlona. Taková nehoráznost!

Prostě jeden neodpustitelný hřích vedle druhého. Úplná černá skvrna, která správně zastínila to nedůležité a nezajímavé. Tedy například výsledek 3:2 ve prospěch Česka ve vzájemném souboji. Či takový konec nadějí Slováků na úspěch na domácím šampionátu po prohře 1:2 s Finskem.

Ba ne, na tohle přece nikdo rozumný nemůže skočit. Češi předvedli parádní hokej, zaslouženě vyhráli a vesele jedou turnajem dál. Slováci na ledě nestačili, s Finskem ztratili poslední naději na postup a východním sousedům tak nezbývá než svádět vinu na všechno možné. Nebo spíš nemožné. Ať už české štěstí, údajné stížnosti anebo cokoliv jiného.

Tak kdo je tu ten uplakánek?

Hokejový karneval v plném proudu
Hokejový karneval v plném proudu

Vstoupit do diskuse
269

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud