12. května 2011 • 16:24

Prvňáčci posílají vzkazy: Dejte Švédům tisíc gólů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VZKAZY HOKEJISTŮM - Českou zemi zachvátila hokejová horečka. Národní tým má nakročeno k obhajobě světového titulu, skvělými výkony si na svou stranu získává srdce spousty fanoušků. "Dejte jim tisíc gólů," vzkazují fanoušci Hadamczikovým hochům před semifinále se Švédy.



Na server iSport.cz píše českým hokejistům čím dál víc příznivců. Fanoušci dohromady poslali  už téměř tisícovku vzkazů. Většina národa doufá, že úžasná hra, kterou v Bratislavě český tým zatím předvádí, dovede Jágra a spol. k vysněnému zlatu.

"Dejte jim tisíc gólů," přejí si žáčci první třídy ze ZŠ Nová Bělá. Ti posílali vzkazy při hodině počítačů.



Hokejisté si přízeň fanoušků získávají skvělou hrou i výsledky, na cestě do semifinále zatím vyhráli všechna utkání. Lidé podle očekávání nejvíc oceňují umění Jágra a Pavelce.

"Jsem hrdá na to, že jsem Kladenačka. Takoví odchovanci a hráči, jako jsou Jágr a Pavelec, se dlouho nenarodí. Jen tak dál. Držím pěsti, chceme zlato!" vzkazuje Helena.

Hokejová radost na Staromáku - Jaromír Jágr dává gól do americké sítě
Hokejová radost na Staromáku - Jaromír Jágr dává gól do americké sítě


Hodně fanoušků vyzdvihuje i práci trenéra Hadamczika. "Moc se mi líbí, jak se poučil ze svých chyb u nároďáku a dokázal se dobře naladit na stejnou notečku celého týmu. Neuvěřitelně dobře poskládal všechny lajny. Skvěle zaúřadoval při utkání s Američany, když si vzal time out ve chvíli, kdy to opravdu bylo potřeba," všiml si Petr.

Hokejisté některým fanouškům pomáhají překonávat i zdravotní trable. "Děkuji vám všem za to, že mohu při sledování vašich utkání na ms zapomenout na svoji nevyléčitelnou nemoc," píše jeden z fanoušků.

"Bez studu ríkám, že včera (ve středu) jsem zamáčkl slzu stěstí a radosti!!! Doufám, že letos ne naposled!!! Jste neskuteční a hrozně vám fandím...jste prostě jedničky, nejlepší z nejlepších!" rozplývá se další příznivec.

Fanoušci si přejí jediné. Aby hokejisté přivezli zlaté medaile a opět rozpoutali celonárodní euforii. Ale podle došlých vzkazů jsou pro většinu republiky velcí hrdinové už teď.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud