Zdeněk Janda
16. května 2011 • 07:00

Jágr bude hrát s Arťuchinem?! Míří do Petrohradu

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se být rozhodnuto. Podle informací Sportu se krátce po šampionátu dá očekávat, že se do světa rozletí tato zpráva: Jaromír Jágr se dohodl s Petrohradem! Jednání intenzivně probíhají a zdá se, že si nejbohatší klub KHL už nenechá megastar vyfouknout. Omsk má smůlu, v posledních dnech se choval moc chladně... A vypadá to, že ani NHL se návratu krále nedočká.



Smlouva ještě uzavřená není. Ale podpis Jaromíra Jágra a Alexandra Medveděva, nejvlivnějšího muže ruského hokeje a šéfa klubu, se na ni může objevit už na konci týdne.

Ano, je to tak. Svazek Jágr – Petrohrad je na spadnutí. Jaromír Jágr se tak v jednom týmu zřejmě sejde s koučem Milošem Ŕíhou i ruským pořízkem Jevgenijem Arťuchinem.

„Nechci to komentovat, není žádným tajemstvím, že jednání pokračují. Víc k tomu teď říkat nebudu,“ uvedl včera jen Jaroslav Zídek, Jágrův agent. „Jarda se soustředil hlavně na to, aby tým zvládnul zápas o třetí místo, víc neřešil.“

Ale podle zdrojů Sportu už je dohoda na spadnutí. Dolaďují se jen poslední detaily, Jágr je pro variantu „SKA Petrohrad“ už víceméně rozhodnutý. V ruských kuloárech se mluví dokonce o tom, že roční kontrakt už byl podepsaný, ale to pravda není.

Více informací si přečtěte v pondělním Sportu



Rozesmátý kapitán českého týmu Tomáš Rolinek (vlevo) s Jaromírem Jágrem
Rozesmátý kapitán českého týmu Tomáš Rolinek (vlevo) s Jaromírem Jágrem

Vstoupit do diskuse
3

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud