Patrik Vacek
26. března 2015 • 10:02

Jak vypadá autobus pro MS? Hokejistům ho "počmárali" fanoušci

Autor: Patrik Vacek, Zdeněk Janda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

GALERIE | V květnu to bude nejobletovanější dopravní prostředek v Praze. Česká hokejová reprezentace představila nový autobus, kterým se bude přepravovat během domácího mistrovství světa (1. - 17. května). Bílý autokar bude hráčům připomínat, že za nimi stojí velká podpora fanoušků. Celý je totiž pomalovaný hesly právě od příznivců českého týmu.



Jardo, přijeď! Mistři 2015 anebo Milujeme vás! Desítky vzkazů zdobí celý autobus a uprostřed se po obou stranách karoserie vyjímá velké srdce s nápisem Srdcem spolu! „Je znát, že celá Česká republika začíná žít hokejem,“ řekl nadšeně obránce Jakub Nakládal, když si prohlížel nápisy od fanoušků.

Nový přírůstek ve vozovém parku hokejistů se líbil i Jiřímu Novotnému , který dokonce dostal tu čest pokřtít ho sektem. „V autobusu máme všechno, co potřebujeme. Důležité je, abychom v něm mohli jezdit co nejdéle. Nejlépe až do neděle, kdy se bude hrát o medaile. A když to vyjde, snad nás autobus doveze až pro zlato,“ přeje si útočník Jaroslavle. Známý vtipálek si ale rýpnul, že sám ještě nemá jisté místo pro mistrovství světa.

„Snad se do autobusu ještě podívám. Do nominace pro šampionát je totiž ještě dost času,“ smál se Novotný.

Hokejisté si vyzkoušeli nový autobus národního týmu
Hokejisté si vyzkoušeli nový autobus národního týmu

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud