20. ledna 2015 • 11:31

Slavný klub v krizi. AC Milán musel prodat luxusní týmový autobus

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté AC Milán se musejí při cestách na zápasy obejít bez luxusního týmového autobusu. Vedení klubu totiž podle italských médií vůz v rámci úsporných opatřeních prodalo za 150 tisíc eur (asi 4,2 milionu korun) a dalších 200 tisíc by mělo ročně ušetřit za jeho provoz.



Akce nezůstala bez odezvy a Rossoneri se stali terčem internetových vtipálků. Jeden z nich například na sociální síti Twitter zveřejnil fotomontáž, na které hráči milánského celku stopují u dálnice. V jejich čele stojí viceprezident klubu Adriano Galliani s cedulí "Řím".

AC Milán, který prodej autobusu oficiálně nekomentoval, se stejně jako skoro celá italská liga potýká s finančními problémy a ústupem ze slávy. V minulé sezoně osmnáctinásobný šampion skončil na osmém místě a stejná příčka slavnému klubu patří i po 19 kolech tohoto ročníku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud