29. dubna 2015 • 16:46

Ostravo, pozor! Na MS přijíždí Tarasenko, mistr krásných gólů

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruský hokejový inženýr Vladimír Tarasenko se chystá na MS v Česku. Divákům, kteří vlastní lístky na zápasy sborné, slibuje pohled do statistik třiadvacetiletého hokejisty z letošního ročníku NHL brankové hody. V základní části se v dresu St.Louis trefil sedmatřicetkrát (5. místo v lize), v play off skóroval šestkrát v šesti zápasech. A co víc, jeho branky, to je hokejové umění.



Skrz celé hřiště, jednou rukou, mezi tři bránící hráče, pod víko, kličkou... Je úplně jedno, na co si vzpomenete, Tarasenko to na ledě umí. A pravdpodobně ještě daleko lépe, než si vůbec dokážete představit.

Do NHL naskočil poprvé v lednu roku 2013 a hned v úvodním duelu tehdy výlukou zkrácené sezony předvedl publiku v St.Louis, že se bude na co těšit. Do sítě rivala z Detroitu poslal rovnou dva puky a ten druhý už měl jeho výrazný podpis.

Průjezd mezi beky a zakončení mazáka. Většina příznivců asi tušila, že tohle nebyla náhoda a že z hole mladého Rusa uvidí ještě rozmanité množství kouzel. A je to pravda, Tarasenko přidává další a další. Přesvědčte se sami. A těště se na start šampionátu!

VIDEO: První gól v NHL

VIDEO: Druhý gól už stál za to

VIDEO: Lehce si vychutnal obranu New Jersey

VIDEO: Tváří v tvář Tarasenkovi? Nic příjemného

VIDEO: Proti Rangers předvedl jeden z nejhezčích gólů sezony

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud