Adam Sušovský
17. května 2016 • 15:46

Fatální chyba při střídání? Jeřábek byl tak zabraný do hry, že neslyšel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MOSKVY | Začali zápas skvěle, od prvních sekund ždímali soupeře v útočném pásmu drtivým tlakem, jenže stejně dostali gól jako první. Čechy na začátku zápasu se Švýcarskem zmrazila neuvěřitelná chyba obránců při střídání, po které jel Denis Hollenstein sám na branku. Milan Doudera odjel na střídačku a Jakub Jeřábek zapomněl naskočit do hry. „Bláznivé. Nezahlídl jsem, že mám jít na led,“ přiznal po utkání Jeřábek.



Proč jel Denis Hollenstein po dvanácti minutách hry sám na branku, nikdo nechápal. Dokonce i trenér Vladimír Vůjtek musel koukat na kostku, co se stalo. První branku darovali Češi Švýcarům neuvěřitelnou hrubkou. Obránce Milan Doudera totiž odjel střídat, ale Jakub Jeřábek za něj zapomněl naskočit do hry. Takže útočníka Švýcarů nikdo nehlídal.

„Bláznivé. Byla to špatná komunikace. Nezahlídl jsem, že mám jít na led. Byl jsem tak zabraný do hry, takže jsem to neslyšel. A hráč nám ujel,“ omlouval se po utkání Jeřábek, který skákal na led až ve chvíli, kdy byl puk v brance.

„Trošku zaspal,“ smál se tomu Vůjtek po zápase i vzhledem k tomu, že Češi nakonec vyhráli. „Věděl, že má jít na led, asi ale nesledoval tak pozorně hru a zůstal tam sedět,“ dodal trenér k chybě české obrany.

Více o mistrovství světa v Rusku čtěte ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud