7. listopadu 2018 • 11:29

Česko - Švédsko: informace o lístcích, dopravě i číslování sedadel

Autor: spo, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už zítra vstoupí národní tým do své nové éry. V nových dresech s tolik diskutovaným lvem a s novým hlavním koučem Milošem Říhou na střídačce. Od 18 hodin vyzvou v Praze v zahajovacím utkání Karjala Cupu tým Švédska. Slavit se bude výročí 110 let od založení organizovaného hokeje v Česku.



Zápas bude hostit holešovická Tipsport arena. V modernější O2 Areně bude totiž tou dobou Fed Cup. „Je symbolické, že se při jubileu potkáváme právě s hokejisty Švédska, kteří jsou našimi nejčastějšími soupeři vůbec, a že utkání proběhne v Tipsport aréně, v níž jsme v minulosti dvakrát vybojovali titul mistrů světa,“ připomíná prezident Českého hokeje Tomáš Král.

Z důvodu bezpečnostních a technických blokací bude kapacita haly na toto utkání snížena na 10 500 diváků. V prodeji zbývá stále ještě zhruba dva tisíce vstupenek v ceně od 350 do 590 korun. Jaké další informace byste měli vědět, pokud se na zápas chystáte?

Doprava

Vzhledem k dopravní situaci a uzavírkám pořadatelé doporučují fanouškům, aby se k hale dopravili městskou hromadnou dopravou. Stadion je u tramvajové zastávky Výstaviště nebo 5-10 minut chůze od metra Nádraží Holešovice. Kapacita parkovišť je omezená. Pokud dojde k přetížení křižovatky u stadionu, bude policií úplně uzavřena. Hala se otevře v 17 hodin.

Kudy se dostat na zápas Česko - Švédsko?Foto BPA

Číslování sedadel

Sedadla v hledišti Tipsport areny jsou číslována tak, že v daných sektorech jsou buď pouze lichá čísla sedadel, nebo čísla sudá. Např. tedy č. 24 a 26 jsou sedadla vedle sebe.

Doprovodný program 

Na utkání bude přítomen prezident IIHF René Fasel či prezident ruské federace Vladislav Treťjak. Videopozdravy poslaly vynikající hokejové osobnosti jako Wayne Gretzky, Jarri Kurri, Börje Salming nebo Miroslav Šatan. Na videokostce budou při utkání promítnuty záběry zachycující slavné okamžiky z historie českého hokeje.

Součástí zápasového programu bude také gratulace čerstvým sedmdesátníkům, mistrům světa Vladimíru Bednářovi a Bohuslavu Ebermannovi, členům Síně slávy českého hokeje.

Čeští hokejisté zahajují sezonu proti ŠvédskuFoto BPA

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud