21. března 2013 • 11:30

Spartu podřízly hloupé góly. Bylo jich hodně, smutní brankář Pinc

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta série musela být pro brankáře Sparty jako zlý sen. Pražský tým si ve čtvrtfinálovém boji s Třincem nasázel několik vlastních či vyloženě hloupých gólů. Památným asi zůstane zásah do vlastní prázdné branky při signalizované výhodě ve třetím zápase, rozhodující sedmý duel zase hodně ovlivnil první gól, kdy si neporozuměl brankář Marek Pinc s nešťastníkem Vladimírem Sičákem.



"Já jsem to nejdříve chytil, ale pak se to nějak odrazilo a Růžička to dal do prázdné. Nevím, co k tomu říct," krčil rameny po zápase Pinc.

Podle opakovaných zápasů to vypadalo, že se mu Sičák snaží puk bruslí přistrčit do lapačky, jenže to nevyšlo a třinecký ostrostřelec Růžička nabídnutou šancí nepohrdl.

Hloupé góly provázely Spartu celou sérií. Vlastních i polovlastních branek bylo povícero. Podle Pince to byl jeden z rozdílů mezi oběma celky. "Dali jsme si hodně vlastňáků a blbých gólů," uznal.

Pražany může mrzet i to, že v základní části neuhráli o bod víc. To by skončili v tabulce čtvrtí před Třincem a v rozhodujícím utkání by hráli doma.

"Věřím, že kdybychom hráli doma, tak bychom je udělali. Každý v sérii vyhrál jednou venku, ale dneska jsem se mohli přesvědčit, že v sedmém utkání to je velká výhoda. Škoda, že jsme neudělali o ten jeden bod víc," litoval Pinc.

Martin Růžička se raduje z gólu do branky Marka Pince
Martin Růžička se raduje z gólu do branky Marka Pince

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud