3. listopadu 2014 • 10:24

Hokej je vášeň. Sparťan požádal partnerku o ruku při derby

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby jsou pro nás nejlepší zápasy sezony, znělo z obou táborů před nedělním duelem 18. kola hokejové Tipsport extraligy. Hrál se bojovný hokej, kterému nechybělo nasazení a agresivita. Oba kotle se přeřvávaly. Přesto je jeden moment spojil. Jeden ze sparťanských fanoušků požádal partnerku o ruku. Přímo před zraky téměř deseti tisíc diváků, protože se moment promítal na kostce nad ledem. Ona řekla „ano“. A stadion aplaudoval.



SESTŘIH: 18. kolo extraligy, Sparta - Slavia 0:1
Video se připravuje ...

Byla to scéna jako z NHL, kde jsou podobné akce populární. Muž poklekl a požádal partnerku u ruku. Ta chvíle rozpaků zahnala a nechala si navléknout prstýnek.

Mladý muž, který se zásnuby rozhodl uskutečnit při derby, je velkým příznivcem Sparty. „Pochopil jsem to z naší vzájemné komunikace. Poprvé nás oslovil asi před měsícem a od té doby tuto velkou událost připravoval. Ještě před derby se ujišťoval, jestli má koupit lístky pro rodinu. Nakonec tu měli být rodiče jeho i partnerky. Byl to opravdu krásný moment,“ popsal iSport.cz tiskový mluvčí Sparty Tomáš Zetek.

Když fanoušek oslovil klub s žádostí o uspořádání zásnub, management Sparty neváhal. „Nám to přišlo jako zajímavá věc. Týmy v NHL podobné akce dělají a my se zámořské soutěži v tomto směru chceme přiblížit a tohle byl jeden z kroků. Tím, že to bylo ojedinělé, jsme byli jednoznačně pro. Šlo o krásné zpestření utkání,“ dodal Zetek.

Je možné, že tento inspiruje další mladé muže. „Jsem rád, že se něco takového uspořádalo. Pokud by to ale mělo být každé utkání, asi by to ztratilo kouzlo,“ usmál se Zetek.

MATCH OVERVIEW LEGACY
2. 11. • 17:00
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
0:1
ONLINE
2. listopadu
17:00
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí:

Hosté: 59:19. Bednář

Sestavy

Domácí: Staňa – Ďaloga, Mikuš, Polášek, Piskáček, Hrbas, Barinka (A), Švrček, Pilař – Kumstát, Pech (A), Rolinek (C) – Réway, Hlinka, Buchtele – Bahenský, Cingel, Sabolič – Dvořáček, Volek, Černoch. Trenér: Josef Jandač.

Hosté: Furch – Kolařík (A), Krejčí, Knot, Štich, Novák, Beňovič, Barák – Stránský, Vas, J. Doležal – Sklenář, Bednář (C), Tomica (A) – Klhůfek, Školiak, T. Doležal – Veselý, Poletín. Trenér: Ladislav Lubina.

Rozhodčí

Šindler, Pavlovič – Komárek, Ondráček

Stadion

Tipsport arena

Sparťan Polášek poslal v derby Tomicu nešetrně na mantinel
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud