19. března 2017 • 22:29

Dvougólový střelec Třince Kane: Ještě to bude s Chomutovem boj

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první pohled to vypadalo, že chomutovský brankář Ján Laco udělal obří kiks. Ve 28. minutě mu za záda proskákal puk, který z dálky nahodil třinecký Corey Kane. „Bylo to tečované, takové góly padají,“ nechtěl si s nešťastným momentem brankář moc lámat hlavu. Jinak zase vytahoval báječné kousky, ale na výhru číslo tři to Pirátům nestačilo. V prodloužení prohráli 2:3.



Osudovým soupeřem byl pro Laca Kane. Střelecký účet zahájil a pak taky v prodloužení dokončil. Další čtyři rány mu slovenský gólman zlikvidoval. „První dva zápasy jsme byli lepší a ani jeden jsme nevyhráli. Dneska byli celou dobu lepší oni, ale semkli jsme se jako tým a dali nakonec důležitý gól z dorážky,“ vykládal šťastný útočník Třince.

Chomutov - Třinec: První gól zápasu! Cory Kane vstřelil gól na 0:1
Video se připravuje ...

Rozhodující moment v prodloužení? Před chomutovskou bránou vyplaval sám a puk v klidu doklepl. „Nechali jsme ho tam volného. Hokej je o chybách, my udělali tu jednu navíc,“ mrzelo Laca.

Třinec hrál v Chomutově jinak než doma. Tolik nedivočil. Bezhlavě se dopředu pustil až ve třetí třetině, kdy prohrával 1:2 a musel mazat manko. „Celkově se trochu víc se zatáhli. Uvidíme, jak to bude v pondělí. Všechno máme ale ve svých rukách, vedeme 2:1, je potřeba se připravit na další zápas,“ dodal chomutovský brankář.

Chomutov - Třinec: Je rozhodnuto! Cory Kane vstřelil vítězný gól hostů v prodloužení, 2:3 po prodloužení
Video se připravuje ...

Prý nemá cenu z jedné porážky dělat zbytečné drama: „Bylo by pěkné vyhrát sérii 4:0, ale soupeř je kvalitní, je potřeba se z toho oklepat,“ vyloudil na tváři úsměv.  „Čekám v sérii ještě těžký boj. Musíme hlavně příště začít hned od začátku a hrát celých šedesát minut,“ dodal dvougólový Kane.

Jejich souboj bude pokračovat v pondělí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud