13. října 2019 • 21:20

SESTŘIHY: Gulaš má rekord i hattrick! Brno proti Liberci odčinilo ostudu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Nedělní hokejový program zahájily zápasy na hřišti Mladé Boleslavi a Hradce Králové. Bruslaři z města automobilů přestříleli Vítkovice 5:3 a uštědřili jim čtvrtou porážku v řadu. Mountfield doma nestačil na Karlovy Vary a padl 1:3. Pardubice pod trenérem Radkem Bělohlavem poprvé prohrálo v Plzni 3:5, kdy se hattrickem a novým rekordem extraligy zaskvěl Milan Gulaš. Kometa skvělým vítězstvím 7:4 nad Libercem odčinila výpadek 0:7 se Zlínem z minulého týdne. Souboj zatím nejhorších celků soutěže ovládl s přehledem Litvínov, když porazil Zlín 5:1.



Trápení Ostravanů trvá, nevyužili ani pětiminutovou přesilovku

Hostům vyšel na výbornou vstup do zápasu. Už na konci třetí minuty vystihli váhavou rozehrávku domácích ve vlastním pásmu a také je za ní potrestali. Puku se zmocnil Werbik, jenž okamžitě našel před Krošeljem zapomenutého Kurovského a ten už si věděl rady. Hostující gólman Svoboda si o chvilku později poradil se Zbořilovým pokusem i Vondrkovou dorážkou.

Středočeši ale jako kdyby se nemohli dostat do optimální provozní teploty a dobře to dokumentovala i situace ze začátku 14. minuty, kdy podruhé inkasovali. Krenželok našel přihrávkou napříč pásmem Schleisse, který si sice dlouho rovnal mířidla na střelu, ale nakonec s ní uspěl. Bruslařský klub se dočkal až 51 sekund před první přestávkou, kdy Zbořil vyhrál buly ideálně pro Ševce, jeho bombu sice ještě Svoboda s námahou vytěsnil, na dorážku Skalického už ale včas zareagovat nemohl.

Další komplikace z pohledu Středočechů následovaly poté v krátkém sledu. Od druhé části už nenastoupil do domácího brankoviště Krošelj, ale nahradil ho Růžička. A v čase 20:28 skončil duel pro útočníka Žejdla, jenž inkasoval trest na pět minut a do konce za zásah do oblasti hlavy a krku. Dlouhou početní výhodu hostů ale už pět sekund poté zkrátil faulem Mallet.

Mladoboleslavští se dostali z nejhoršího a i když brzy nato sami přesilovku nevyužili, ve 35. minutě už se jim to podařilo. Už po necelé půlminutě poslal předčasně zpět do hry hříšníka Krenželoka po nádherné Zbořilově nabídce Vondrka. Domácí mohli dokonat obrat ještě do druhé přestávky, další přesilovku už ale nevyužili.

S chutí pak ale vlétli do třetí dvacetiminutovky a dokonání obratu se skutečně dočkali. Nejprve sice Skalický ztroskotal v dobré šanci na Svobodovi, dostal se ale opět k puku, který nachystal na modré čáře Fillmanovi a po jeho pokusu dorážel Vondrka.

V 51. minutě bylo ale vyrovnáno, když Schleiss přesměroval za Růžičkova záda výbornou Bukartsovu nahrávku. Radost Ostravanů byla pryč přesně po 100 sekundách: Najman byl sice tísněný, přesto dokázal od zadního hrazení najít mezi kruhy číhajícího Klepiše a ten zavěsil pod horní tyčku. Právě úspěšný střelec měl blízko k pojistce, jenže Svoboda byl proti. Zachránit hosty při power play mohl Dej, ale místo vyrovnání rozhodl Najman.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): "Po dvou porážkách nám trenérům přišlo, že jsme strašně svázaní. V první třetině to bylo hrozně znát. Jako kdybychom se báli hrát, ustupovali jsme a dá se říct, že ten výsledek 1:2 byl pro nás skvělý, protože to mohlo být víc. Bylo důležité, že jsme přežili dlouhou přesilovku hostů, která byla nakonec jen tříminutová. Do stavu 3:2 jsme pak byli lepším týmem, Vítkovice byly pak hodně nepříjemné a nám se zdálo, že zase ustupujeme a nehrajeme naši hru. Hosté zaslouženě vyrovnali, ale pak se k nám v závěru přiklonilo štěstí. Střídání gólmanů nebylo naším záměrem či tahem."

Jakub Petr (Vítkovice): "Dnes je to těžké hodnocení. Z mého pohledu parádní první třetina z naší strany. Vrátili jsme se k tomu hokeji, který jsme hráli před zápasy v Plzni a se Spartou. Vnímali jsme sílu Bolky, která je podle mého top tým, ale možná nás trošku podcenili. První třetina mě nadchla a byl jsem na mužstvo strašně pyšný. Ve druhé třetině se domácí vrátili ke své hře, kterou předvádí celou sezonu. A hrají fakt dobře. Mladá Boleslav byla dvě třetiny lepší, my jsme po jejím obratu ještě dotáhli, ale pak rozhodla stupidní chyba v předbrankovém prostoru."

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Vítkovice 5:3. Bruslaři zvládli dramatickou koncovku a berou plný počet bodů
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 19:10. Skalický, 34:26. Vondrka, 40:50. Vondrka, 52:01. Klepiš, 59:52. Najman

Hosté: 02:53. Kurovský, 13:03. Schleiss, 50:21. Schleiss

Sestavy

Domácí: Krošelj (21. J. Růžička) – Kurka, Ševc, Pláněk (A), Dlapa, Fillman, Hrbas, Klikorka – Klepiš (A), Žejdl, Cienciala – Vondrka (C), Zbořil, Skalický – J. Stránský, P. Musil, R. Zohorna – P. Kousal, Najman, Flynn.

Hosté: Mi. Svoboda (Dolejš) – D. Krenželok, Gregorc, Kvasnička, Šidlík, Trška, Výtisk (C) – Schleiss, O. Roman, Roberts Bukarts – P. Zdráhal, Š. Stránský (A), Lakatoš – Mallet, Vopelka, Dej (A) – Guman, Werbik, Kurovský – E. Němec.

Rozhodčí

Pešina, Šindel – Kajínek, Špringl

Stadion

ŠKO-ENERGO Aréna

Návštěva

2 956 diváků

Východočechy doma sestřelil Rachůnek

Mountfield chtěl poslední výhru potvrdit i proti Energii, jenže začal velmi zle. Už ve druhé minutě se Klíma, nedávná posila z pražské Sparty, pokusil o kličku za bránou, jenže puk mu sebral Beránek, vyjel před Mazance a protlačil kotouč přes hradeckého gólmana do branky.

Situace předznamenala průběh první třetiny, během níž byli hosté mnohem aktivnější. Asi největší možnost navýšit náskok měl v přesilovce Koblasa, z úhlu však přestřelil prakticky prázdnou bránu. Hradecký gólman Mazanec pak ještě vychytal osamoceného Rachůnka a udržel tým ve hře.

Domácím to pomohlo, po přestávce se dostali do hry a najednou byli nebezpečnější. Jenže v brance Energie stál Novotný, byl velmi klidný a precizní. Puky mu nevypadávaly a nepouštěl domácí hráče k dorážkám. Vychytal velké příležitosti Jergla, proti němuž zasáhl lapačkou, či Chalupy, jehož teč zkrotil na těle.

Třetí část začala pro domácí stejně špatně jako celý zápas. Hosté měli přesilovku, Šenkeřík se objevil sám před Mazancem, brankář jeho pokus vyrazil, přišla však Rachůnkova tvrdá dorážka a Energie se dostala do dvoubrankového vedení.

Inkasovaný gól domácí hokejisty probudil. Od té chvíle se hrálo o to, zda dokážou stáhnout náskok Západočechů. Jejich nápor ještě umocnila přesilovka uprostřed třetí části. V ní měl velkou možnost kapitán Smoleňák. Při nájezdu dvou proti jednomu zvolil střelu a Novotný ji ramenem vytlačil nad branku.

Početní převahu kvůli tomu Hradečtí nevyužili, ale krátce po ní udeřili. Radovan Pavlík projel středem a vystřelil, jeho zablokovaná rána se odrazila ke spoluhráčovi Cingelovi, jenž rychlou střelou snížil.

Od té chvíle byl domácí tlak ještě mocnější. Jenže vyrovnat se nedařilo, například Paulovič trefil horní tyč. Navíc hosté hrozili z brejků. Mazanec se musel otáčet, ale ataky zvládal - betonem vyrazil ránu kapitána Skuhravého, ramenem pak Šenkeříkovu. Hradci nepomohla ani hra bez gólmana, naopak hosté v ní potvrdili výhru, když podruhé v utkání skóroval Rachůnek.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (Mountfield HK): "Myslím si, že první gól nám vzal trochu vítr z plachet. A co se týká zápasu, tak jsme neměli takový pohyb jako v předešlých zápasech. Myslím si, že největší rozdíl byl v předbrankovém prostoru na obou koncích hřiště, kde Karlovy Vary byly takové živější. Měly spoustu tečí, spoustu šancí. My jsme se do toho prostoru, kde to bolí, tolik necpali. Když už jsme nějakou dorážku měli, tak jsme nebyli tak důrazní. Ve třetí třetině jsme vykřesali naději, když jsme snížili na 1:2, pak jsme zkusili power play, ale už to bohužel nevyšlo."

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "My jsme sem jeli s plánem, že chceme zvládnout hlavně první třetinu, vstup do utkání. To se nám i díky trošku šťastné brance povedlo. Hradec potom ukazoval svoji velkou kvalitu a sílu zejména v ofenzivě, ale nám se za přispění Filipa Novotného, který nám dával celou dobu šanci bojovat tady o body, a také týmovým výkonem podařilo ten zápas zvládnout. Jsme za to velmi rádi, protože si myslím, že z tohoto horkého ledu, od tak kvalitního soupeře se body rozhodně vozit nebudou. Proto si jich vážíme ještě víc."

SESTŘIH: Mountfield HK - Karlovy Vary 1:3. Energie loupila v Hradci, dvakrát se trefil Rachůnek
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 49:24. Cingel

Hosté: 01:52. O. Beránek, 41:35. T. Rachůnek, 58:44. T. Rachůnek

Sestavy

Domácí: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Allen, Čáp, Gaspar, Nedomlel, R. Pilař – Červený, Koukal, Smoleňák – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Perret, Klíma, Paulovič – M. Chalupa, Kubík, Jergl.

Hosté: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Eminger, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Kubka, A. Rulík – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Raška I, O. Beránek – Hlava, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

Rozhodčí

Hradil, Kika – Ganger, Klouček

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Návštěva

3715 diváků

Rekordman Gulaš ukončil hattrickem Bělohlavovi vítěznou auru

Domácí sice brzy vedli o dvě branky, ale hosté stačili ještě do první pauzy vyrovnat a v prostřední části zareagovali i na další plzeňskou trefu. Vítěznou branku Indiánů zaznamenal až Jan Eberle v 53. minutě, výhru ještě pojistil svým třetím přesilovkovým gólem zápasu Milan Gulaš, kterému hattrick připravil třemi asistencemi Michal Moravčík.

Gulaš překonal výkony Viktora Ujčíka v dresu Slavie z ročníku 1995/96 a Martina Růžičky z Třince z ročníku 2012/13, kteří skórovali v devíti duelech v řadě. V historii nejvyšší soutěže drží rekord s brankou ve 14 duelech za sebou Milan Nový z Kladna.

Hosté sice přečkali úvodní plzeňský nápor, ale již v páté minutě při pardubické přesilovce přihrál Moravčík do jízdy Heřmanovi a ten tváří v tvář brankáři Štěpánkovi střelou k levé tyčce otevřel skóre. Vzápětí mohl zblízka srovnat Tybor, jehož zakončení stačil zastavit vleže Frodl.

Gólman Indiánů se zaskvěl také při Heřmanově vyloučení, když zlikvidoval pokus volného Poulíčka a Hovorkovu šanci. Domácí se znovu probudili až během početní výhody ve 13. minutě, kdy se prosadil trefou z voleje Gulaš.

Hráče Dynama nepříznivý vývoj nezlomil. V 15. minutě po vyhraném vhazování snížil přesnou střelou z levého kruhu na 1:2 Hovorka a o pouhých 26 vteřin později potrestal Houdkovo vyloučení dorážkou na 2:2 Mandát. Nedisciplinovanost domácích mohl ještě v závěru první třetiny ztrestat Kusý, při přesilovkovém přečíslení ale v dobré pozici minul.

Na začátku prostřední části hosté přečkali oslabení a postupně díky dobrému pohybu vyrovnali hru. Pardubičtí však nedokázali využít sérii plzeňských vyloučení a po polovině utkání se znovu probudili domácí hráči. Hrozila zejména elitní řada Indiánů, v 37. minutě se protáhl až před branku Mertl, zblízka však zakončil vedle.

Následovala početní výhoda, během níž nejprve Mertl opět netrefil odkrytou branku, avšak po chvíli už Gulaš ranou bez přípravy z levého kruhu skóroval. Již po 19 vteřinách dokázali hráči Dynama gólem 'do šatny' odpovědět, když po rychlé akci svižnou střelou srovnal na 3:3 Tybor.

V úvodu závěrečné třetiny se nadechli k náporu domácí, hosté se ubránili a díky další přesilové hře se dostali znovu do tempa. Kousal však v 50. minutě nestačil zasunout kotouč do odkryté branky a tři minuty nato udeřilo na druhé straně. Po Kodýtkově vyhraném buly prostřelil Štěpánka pohotový Eberle. Definitivně zlomil pardubický odpor třetím přesilovkovým gólem Gulaš v 57. minutě, když se prosadil střelou z pravého kruhu.

Ohlasy trenérů

Ladislav Čihák (Plzeň): "Měli jsme dobrý vstup do utkání, vedli jsme o dva góly, ale po dvou chybách to bylo 2:2. Potom ve třetí třetině odskočíme a vzápětí inkasujeme, to je vrchol. Je to náš problém, stává se nám to opakovaně. Už nevím, jaké hráče tam po vstřeleném gólu mám dát na led. Nebýt Gulyho (Gulaše) tak bychom zápas dnes neurvali. Je to rozdílový a nejlepší hráč v extralize, jsme rád, že ho máme v Plzni. U některých hráčů tam bojovnost byla, ale chce to víc klidu na hokejce nehledě na stav. Pardubice jdou nahoru, musíme být pokorní. Pro nás jsou to cenné tři body."

Radek Bělohlav (Pardubice): "Přijeli jsme si sem neskromně pro nějaký bod, ale dnes byli domácí produktivnější v přesilovkách a to byl ten velký rozdíl. Jsou zápasy kdybychom měli bod urvat. Že nedáme gól v poslední třetině se může stát, ale nesmíme dostat gól ze situace, kdy ten gól nesmíme dostat. Je mi líto kluků, dohrávali jsme to oslabení. Zranění nás postihla i v dnešním zápase. Budeme bojovat dál, máme málo bodů. Nedá se nic dělat. Dnes nás porazil Guly (Gulaš), byl to jeho zápas. Mrzí mě, že ho nemám u sebe."

SESTŘIH: Plzeň - Pardubice 5:3. Extraligový rekordman Gulaš sestřelil naděje Dynama hattrickem
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:46. Heřman, 12:51. Gulaš, 38:07. Gulaš, 52:28. Eberle, 56:39. Gulaš

Hosté: 14:18. Hovorka, 14:44. Mandát, 38:26. Tybor

Sestavy

Domácí: Frodl (Kolář) – Pulpán (A), Moravčík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, Vráblík – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – V. Němec, R. Vlach, Indrák – Straka, Kodýtek, Eberle – Rob, Heřman, Kantner.

Hosté: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Piché – Mandát (A), R. Kousal, Tybor – Látal, Blümel, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček (A) – Machač, Pochobradský, Matýs.

Rozhodčí

Jeřábek, Veselý – Brejcha, Jelínek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

5488 diváků

Zaťovič a spol. dal zapomenout bídě se Zlínem

Oba týmy se musely obejít bez svých ofenzivních opor. Domácí Peter Mueller nedohrál sobotní zápas v Olomouci kvůli zranění ramena a chyběl i dnes, u hostů absentoval pro drobné zranění nejproduktivnější hráč Bílých Tygrů Michal Birner.

I bez něj začali lépe Liberečtí. Ve čtvrté minutě měl šanci Hudáček, ale Vejmelka mu šanci zmařil. P minutu později se už hosté dostali do vedení. Šmídovo nahození vyrazil před sebe brněnský gólman, ale puk do vlastní sítě nešťastně nasměroval obránce Bartejs.

Kometu postavila na nohy přesilová hra. Vynutila si v ní velký tlak, nezužitkovala sice 26 vteřin trvající výhodu dvou mužů, ale vteřinu po konci libereckého trestu propálil vše Ondřej Němec. Ten předtím v osmé minutě sportovně odvolal Krenželokovo vyloučení.

Ve druhé třetině nejdříve nevyužil sólový nájezd domácí Jenyš a hosté pak svoji aktivitu přetavili ve dva góly během 61 vteřin. Nejprve Lenc využil přesilovku, aby pak Krenželok přesnou střelou do šibenice navýšil vedení Liberce. Oslavil tak brankou svůj jubilejní 900. start v extralize.

Kometa ale nesložila zbraně a k vyrovnání jí stačilo pouhých 15 vteřin. Nejprve Holík propálil zprava libereckého gólmana a následně Plášek po šikovné kličce našel skulinu v Petersově postavení mezi tyčemi.

Ve třetím dějství se nehrál žádný opatrný hokej. Opak byl pravdou. Kometa šla poprvé v zápase do vedení po razantním úniku Zaťoviče, vzápětí vyrovnal Filippi, který natřikrát dorážel vlastní střelu, aby pak postrčil k výhře Kometu Holík svým druhým gólem v utkání.

Nakonec to byl gól vítězný, tři body pro Kometu pojistil střelou na nejistého Peterse Lev a domácí pak bez větších problémů odrazili pokus o liberecké zkorigování stavu. Poslední gól dal do prázdné brány čtyři vteřiny před koncem přes celé hřiště obránce Gulaši.

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný (Kometa Brno): "Začátek byl z naší strany hodně kostrbatý, soupeř dal gól a rozjezd nebyl podle našich představ. Ve druhé třetině jsme byli chvíli pod vodou po dvou rychlých gólech soupeře, klíčovým momentem bylo ještě rychlejší vyrovnání. Tím jsme vyrostli. Vůlí, bojovností a znovu výborným výkonem Vejmelky jsme dokráčeli k vítězství. Nemyslím si, že bychom byli lepší mužstvo, ale jsme rádi, že po minulém propadáku před tak skvělým publikem jsme se revanšovali. Pro nás trenéry to byl divoký zápas, ale pro diváky hodně zajímavý."

Jiří Kudrna (Liberec): "Začali jsme dobře, byli jsme aktivní a hráli to, co jsme chtěli. Po první třetině jsme mohli vést. Do poloviny zápasu, možná skoro dvě třetiny jsme hráli dobrý zápas, mrzet nás mohou dva inkasované góly během 15 vteřin. Bohužel pak nám nevyšla totálně třetí třetina, dostali jsme spoustu gólů, s takovým počtem branek ve vlastní síti se nedá vyhrát zápas nebo vůbec dojít k nějakým bodům. Ale polovinu zápasu jsme hráli velice slušně, porážka je pro nás hořká pilulka."

SESTŘIH: Kometa Brno - Liberec 7:4. Přestřelka na jihu Moravy vyšla lépe domácím
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 14:03. O. Němec, 33:20. P. Holík, 33:35. Plášek ml., 45:05. Zaťovič, 47:26. P. Holík, 52:27. Lev, 59:57. Gulaši

Hosté: 05:01. Šmíd, 27:39. Lenc, 28:40. L. Krenželok, 46:18. Filippi

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Klimeš) – O. Němec (A), Pyrochta, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Svozil – Kucsera, P. Holík, Zaťovič (C) – L. Horký, Plekanec (A), Plášek ml. – Lev, Hruška, Orsava – Kunc, Kusko, Jenyš.

Hosté: Peters (Schwarz) – T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Derner, Graborenko, Kotvan, Knot – L. Hudáček, Bulíř, Ordoš – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Rychlovský, A. Musil, J. Vlach.

Rozhodčí

Šír, Lacina – Jindra, Zíka

Stadion

DRFG arena

Návštěva

7229 diváků

Palmberga po srážce s Kašparem odvezli na nosítkách

První příležitost měli domácí. Ve čtvrté minutě Hanzl našel rozjetého Petružálka, který střelou z pravého křídla prověřil Čiliaka. Gólman Zlína se vyznamenal i při šanci Doudery s Jarůškem a Zygmuntově střele z mezikruží. V 11. minutě po Kubátově střele nadvakrát dorážel zblízka Lukeš, Čiliak dokázal pravým betonem opět zasáhnout.

O minutu později v přesilové hře otevřel skóre hostující Sedláček, který tečoval puk mimo dosah brankáře Januse. Byla to první vážnější střela Zlína na branku a hned z ní byl gól. Vzápětí mohl zvýšit Szturc, litvínovský gólman ale předvedl brilantní zákrok. V další šanci se na něj řítil Kubiš, bekhendový blafák však Janus kryl.

Litvínov vstoupil do druhé třetiny výrazně aktivněji a v 23. minutě vyrovnal. Mikúš našel Gerháta a ten s přehledem poslal kotouč do sítě. O čtyři minuty později při hře čtyř proti čtyřem se na útočný výlet vydal obránce Ščotka a zpoza branky našel Jarůška, který zblízka prostřelil Čiliaka a otočil stav.

V 36. minutě Severočeši náskok zvýšili. Říha se hned po návratu z trestné lavice zapojil do útočné akce a po Gerhátově přihrávce se nadvakrát prosadil. Pro Říhu to byla první trefa v litvínovském dresu.

Hostům tlak v úvodu závěrečné třetiny příliš nevyšel a v 44. minutě inkasovali počtvrté, jdyž Hanzl tečoval Štichovo nahození od modré čáry. Zlínští poté mohli utkání zdramatizovat, ale 88 sekund trvající přesilovou hru pěti proti třem nevyužili. Přišli navíc o útočníka Palmberga, který se po srážce s Kašparem u mantinelu skácel na led, hřiště musel opustit na nosítkách a zamířil do nemocnice.

V 50. minutě Čiliak zasáhl při Hanzlově šanci po přečíslení s Jánošíkem. V závěrečné desetiminutovce si už domácí hlídali náskok. Navíc mohli ještě i udeřit: v 57. minutě se řítil sám na Čiliaka Jurčík, bekhendový blafák však slovenský gólman zneškodnil. Pátou branku nakonec domácí přidali v poslední minutě, kdy pěknou přesilovkovou kombinaci zakončil Ščotka s přispěním brusle obránce Gazdy.

Ohlasy trenérů

Radim Skuhrovec (Litvínov): "Bylo to pro nás důležité utkání se šťastným koncem. Počet střel hovoří jasně pro soupeře, my jsme byli šťastnější. Čeká nás další těžké utkání a budeme se snažit bodovat a vyhrát."

Antonín Stavjaňa (Zlín): "Rozdělil bych zápas na dvě části. První třetina ukázala, kde jsme. Měli jsme množství šancí, ale nedokázali jsme je využít. A další třetiny potvrdily, že na tom nejsme dobře. Po vyrovnání hráči uvadali. V poslední třetině v přesilové hře pět na tři to byl zmar. Jeden hráč přehazoval zodpovědnost na druhého. Domácí vyhráli zaslouženě."

SESTŘIH: Litvínov - Zlín 5:1. Po slibném začátku nakonec Berani padli
Video se připravuje ...

Litvínov - Zlín: Palmberg skončil po souboji s Kašparem na ledě, odvezli ho na nosítkách
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Góly

Domácí: 22:50. Gerhát, 26:23. Jarůšek, 35:55. J. Říha, 43:44. M. Hanzl, 59:09. Ščotka

Hosté: 11:03. P. Sedláček

Sestavy

Domácí: Janus (Honzík) – Jánošík (A), Kubát, J. Říha, Ščotka, Štich, L. Doudera – Kašpar (C), V. Hübl (A), F. Lukeš – Jarůšek, M. Hanzl, Petružálek – Jurčík, Zygmunt, Válek – Myšák, J. Mikúš, Gerhát – Helt.

Hosté: Čiliak (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, Řezníček, Gazda, Hamrlík – Kubiš (A), P. Sedláček, J. Ondráček – Fryšara, Palmberg, Šlahař – Szturc, Honejsek, Dufek – Herman, Popelka, Š. Kratochvil.

Rozhodčí

Hejduk, Kova – Lhotský, Svoboda

Stadion

ZS Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

4 892 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud