10. srpna 2020 • 20:52

Plekancův agent: Priority jsou dané. Budoucnost závisí jen na zdraví

Autor: adl, TV iSport
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Plekanec rozvázal smlouvu s Kometou. Tato informace překvapila v pondělí nejednoho hokejového fanouška. Zkušený útočník k tomu má logický a pochopitelný důvod - jeho maminka je nemocná. „Pro Tomáše to rozhodnutí není jednoduché, ale priority v životě jsou vždy dané. Rodina je na prvním místě,“ vysvětlil Plekancův agent Jiří Hamal pro iSport.cz.



Plekanec v Kometě strávil závěr ročníku 2018/19 a celou minulou sezonu. V závěru kariéry si ještě chtěl užít týmový úspěch, chtěl získat titul. To už s Kometou pravděpodobně nevyjde…

„Měl platnou smlouvu pro sezonu 2020/21. Počítal, že bude smlouvu plnit tak, jak byla podepsána. Ale naskytly se zdravotní problémy v rodině, které vyústily v Tomášovo konečné rozhodnutí požádat majitele Komety (Libora Zábranského) o uvolnění ze smlouvy,“ uvedl agent Hamal.

Zdravotní problémy u Plekancovy maminky se objevily už před nějakým časem. „Už je to pár měsíců. Tomáš situaci s majitelem Komety řešil, snažil se najít východisko, ale to se nenašlo,“ zmínil Hamal.

Plekanec končí v Kometě. Budoucnost? Momentálně nad hraním nepřemýšlí, říká agent
Video se připravuje ...

Vedoucí společnosti Global Management Group zároveň nastínil jednání s Liborem Zábranským, kterého pochválil za pochopení. „Nese to těžce. Musel se smířit s touhle těžkou ztrátou pro tým. Ale jako člověk se Libor zachoval skvěle a Tomáše ze smlouvy uvolnil.“

A co bude s Plekancem dál? Sám 37letý forvard řekl, že kariéru definitivně ještě balit nechce. Nabízí se možnost návratu do Kladna, ale podle Hamala v nejbližší době nic v plánu není.

„Vše bude záviset na tom, jak se vyvine zdravotní stav v jeho rodině. Co mi řekl, tak momentálně je jeho jediná priorita zdraví a nic jiného,“ zakončil agent.

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud